Yalova Belediyesi mart ayı kültür sanat etkinlikleri kentte müzikten tiyatroya kadar geniş bir yelpazede sanat ve kültürle izleyicileri buluşturacak. Mart ayı etkinliklerinde gerçekleştirilecek türkü konserleri ile Yalova’da adeta türkü rüzgarı esecek.
Yalova Belediyesi mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilk olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Yıldız Tezcan’ın onur konuğu olduğu Dilden Gönüle Türk Halk Müziği Topluluğu Konseri yer alacak. Konser Anadolu’nun Türküleri ile izleyicileri adeta türkü dolu bir yolculuğa çıkartacak. Şef Cem Celal Hoş yönetiminde gerçekleştirilecek olan konser 5 Mart Pazar akşamı Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak. Etkinliğin biletlerine ise Yalova Kitapevi’nden ulaşılabilecek.
Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ikinci türkü konseri ise Grup Abdal’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Türkü Gecesi olacak. Pir Sultan Abdal Anadolu Kültür Derneği’nin katkıları ile hazırlanan program ise 7 Mart Salı akşamı Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak.

Editör: TE Bilişim