Süleymanbey Mahallesi, Arabacılar Sokak, Mustafabey İşhanı, no:18, kat 3, daire: 12 adresinde hizmet veren Yalova Gelişim Tiyatrosu ve Sanat Evi’nde verilen yaratıcı drama derslerinde ses ve vücut kullanımı, hayal gücünü geliştirici doğaçlamalar, yaratıcı dans, mimik ve rol çalışmaları, konsantrasyon çalışmaları, rahatlama çalışmaları ile miniklerin kendilerini hayat boyunca daha iyi ifade etmelerinin de önü açılmış oluyor.

Sanat evi yetkilileri, tiyatro eğitimlerinde diksiyon, nefes, ses eğitimi, tiyatro tarihi, doğaçlama, beden dili, hareket, tiyatro oyunculuğu, rol, jest mimik ve sahne uygulamaları verildiğini belirtiyor. Bale eğitimlerinin sağlıklı, güçlü bir bünye kazandırdığını ayrıca öğrencilerin duruşunu, yürüyüşünü, kendini ifade etme tarzını geliştirerek fiziksel estetik sağladığını belirten yetkililer, öğrencilerin planlı, programlı ve disiplinli çalışma becerilerinin bu sayede geliştiğini, zamanı iyi kullanmayı öğrenerek okuldaki başarısına da olumlu etki ettiğini kaydediyor. Dileyenler
[email protected] adresinden e-mail yoluyla veya 05334342804 nolu gsm ya da 8131907 nolu sabit hattan telefonla da ulaşabiliyor.

 

Editör: TE Bilişim