Yalova Musiki Derneği 2016/2017 dönemi çalışmalarını dernek binasında gerçekleştirilen yemekle başlattı. Yemeğe Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Melihat Gülses'te onur konuğu olarak katıldı.
Yalova'da sanat çalışmaları anlamında çok önemli işlere imza atan Yalova Musiki Derneği 2016/2017 dönemi çalışmalarına resmen başladı. Yeni dönem çalışmalarının başlaması nedeniyle dernek binasında bir yemek gerçekleştirildi. Yemeğe dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Melihat Gülses'te onur konuğu olarak katıldığı yemeğin açılış konuşmasını yapan Yalova Musiki Derneği Başkanı Faruk Ömer Öskan, "Derneğimiz geçen yılı yoğun bir programla geçirdi. Bu yılda yine dolu dolu bir programımız var. Eğitim çalışmalarımızın yanısıra çok önemli konserlerde gerçekleştireceğiz. Tüm dernek üyelerimizle birlikte bu yıla da hazırız" dedi.
Ardından hep birlikte yemek yiyen dernek üyeleri, geceyi şarkılarla sonlandırdı. Ünlü sanatçı Melihat Gülses'te geceye şarkıları ile renk kattı.


 

Editör: TE Bilişim