Aynı zamanda avukatlık yapan genç sanatçı şimdiden yaz aylarında çalınacak bir parçanın üzerinde çalışmaya başladıklarının da müjdesini de sevenleriyle paylaştı.

İlk teklisi “Rastlarsın” ile Spotify editör listelerinden “Slow Pop”, “Taze”  ve “New Music Friday” gibi listelere girmeyi başaran Samet Örgü, bu kez Betül Çelik ile düet yaparak hazırladığı "Sayende" isimli şarkısıyla  adından sıkça söz ettiriyor.

Söz ve müziği Samet Örgü’ye ait olan ve Betül Çelik’in eşlik ettiği şarkı, Youtube’daki 12. gününde 250 bin izlenmeye ulaştı.  Düzenlemesi ünlü aranjör Murat Yılmaz’a ait olan şarkının klibinde ise Narcos Studio ve Yönetmen Eray Coach’ın imzası bulunuyor. Kısa film tadında hazırlanan klip, kaliteli prodüksiyonuyla da dikkat çekiyor. Günümüz popüler müziğinde, “Trap Synth” ve ritimlerin yoğun olduğu, duygu dolu bir aşkı ve ayrılığı anlatan şarkı, müzik ve klip uyumuyla da göz dolduruyor.

Şarkıya gösterilen ilgi karşısında mutlu olduklarını ve hedeflerinin 1 milyon izlenme olduğunu belirten Samet Örgü ve Betül Çelik ikilisi, şu sıralar hareketli bir yaz şarkısı üzerinde çalışıyorlar.

Editör: TE Bilişim