Geçtiğimiz cumartesi günü açılışı yapılan kliniğin açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Yakup B. Koçal kesti. Veteriner Hekim Bahadır Ilgın açılış sonrasında yaptığı değerlendirmede;

“Daha önce iştigal ettiğimiz mekanımız çok dar ve göz önünde olmayan bir yerdi, orada kısıtlı imkanlarla elimizden geldiği kadar hizmet vermeye çalıştık. Burada -yeni yerimizde- ise, yine en güzel şekilde hizmetlerimiz artarak devam edecek. Yeni adresimize ihtiyaç sahiplerinin ve hayvan sever dostlarımızın daha kolay ulaşacağını düşünüyorum, ayrıca ürünlerimizi raflara yerleştirerek sergileme imkanına da sahip olduk. Hizmetlerimizi; teşhis, tedavi, cerrahi, aşılama, ultrason, laboratuvar hizmetleri, bakım ve aksesuar olarak özetleyebiliriz.  

Açılışımıza teşrif ederek bu güzel günümüzde bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Sayın Yakup B. Koçal’a  çok teşekkür ediyorum. Gün boyunca bizzat teşrif eden ve telefonla arayıp hayırlı olsun dileklerini bildiren tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.  Başta, Çiftlikköy Belediye Başkanımız Sayın Metin Dağ olmak üzere, çelenk ve çiçek göndererek bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim