Muhtar Kandemir ile bir süre görüşen ve geçmişten günümüze yapılan hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunan Başkan Koçal, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin sorunlarını iyi bilen ve gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde bizleri yönlendirenlerdir.

Yalovamızın önemli mahallelerinden olan Süleymanbey Mahallemizin hizmet yeri belediyemizin içinde bulunuyordu. Daha güzel bir ortamda hizmetlerin devam etmesi için muhtarlığımız, belediyemiz nikah salonunun giriş bölümündeki yeni yerine geçti. Yeni hizmet bürosunun Muhtarımız Mustafa Kandemir’e ve Süleymanbey Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BAŞKAN KOÇAL’IN MUHTARLARIMIZA ÖNEMLİ DESTEĞİ OLDU”

Başkan Koçal’ın ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu belirten Süleymanbey Mahalle Muhtarı Mustafa Kandemir, “1999 yılı Başkan Koçal’ın,ilk belediye başkanlığı dönemiydi. Ben de muhtarlık görevine aynı yıl başladım. Başkanımızın muhtarlara bir çok hizmeti oldu.

Muhtar evlerimiz ve ilk alınan bilgisayarlarımız, Başkan Koçal’ın ilk dönemine rastlamaktadır. Her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen, Yalovamıza önemli hizlerde bulunan Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum. Bundan sonraki dönemlerde de birlik beraberlik içinde çalışarak tüm zorlukların daha kolay aşılmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

ANILARI PAYLAŞTILAR

Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ın Süleymanbey Mahalle Muhtarı Mustafa Kandemir ziyaretinde eski anılarda paylaşıldı. Muhtar Kandemir’in geçmiş yıllara ait bir fotoğrafı Başkan Koçal’a gösterdi. Başkan Koçal ile Muhtar Kandemir, fotoğraf üzerinde esprili konuşmalarda bulundular.

Editör: TE Bilişim