Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bayram kutlamasında; bayramın üçüncü günü bir araya gelen dernek üyeleri bayramın birlik ve dayanışma ruhu içerisinde hoş sohbetler gerçekleştirdi.

Bayram coşkusunu hep birlikte paylaşan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği yönetimi ve üyelerin yanı sıra geleneksel buluşmaya İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde yaşayan Kafkas kökenli vatandaşlar da iştirak etti.

Bayramın 3.günü gerçekleştirilen ve geleneksel olarak bayramlarda bir araya gelen dernek üyeleri ve Kafkas kökenli misafirler; bayram geleneğini yaşatmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, bayramların günlük hayat koşuşturmasından bir nebze de olsa uzaklaşarak, birlik ve beraberlik duygusu yaratmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bayramların manevi atmosferi dolayısıyla dayanışma ve birlik duygusunu perçinleyen özel günler olduğuna vurgu yapan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan; “Bayram vesilesiyle dernek üyeleri ve Kafkas kökenli misafirlerimizle bir araya gelip kaynaşma ve dayanışma ortamında buluşmaktan son derece mutluyuz. Bundan sonraki bayramlarda ve dernek olarak gerçekleştireceğimiz organizasyonlarımızda tekrar bir araya gelebilme temennisiyle herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim