2012 yazına hızlı bir giriş yapan ilk olarak Eddy Wata daha sonra Spankers’ı ağırlayan Club Kale bu kez Türk popunun sevilen isimlerinden Murat Dalkılıç ve ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu’nu ağırladı. Yaklaşık 1000 kişinin izlediği konserde iki ünlü isim sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattılar.

Sahneye ilk olarak Tarkan ile yaptığı Aşk Gitti Bizden şarkısıyla Türkiye’nin önde gelen aranjörlerinden olan Ozan Çolakoğlu çıktı.

Onlarca hayranını eğlendiren Çolakoğlu 2012’de çıkardığı albümünde yayımladığı Gülşen’in Seyre Dursun, Ajda Pekkan’ın Aşk Gitti Bizden, Yalın’ın Kalpten Dudağa, Tarkan’ın Hadi Bakalım şarkılarını seslendirdi.

Daha sonra ise Bir Güzellik Yap ile 2012 yazına bomba gibi giriş yapan Murat Dalkılıç sahneye çıktı. Sahnede yaklaşık bir buçuk saat kalan Dalkılıç, Ozan Çolakoğlu ile birlikte yeni ve eski albümünden 15’e yakın şarkı seslendirdi. Hayranlarının büyük ilgi ile izlediği Murat Dalkılıç sahnede ki performansı ile büyüledi.

Murat Dalkılıç’ın konserinin ardından Ozan Çolakoğlu canlı performansına devam ederek sabahın ilk saatlerine kadar Çınarcıklıları eğlendirdi.

Editör: TE Bilişim