Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “2023 yılının; ilçemize, Yalova’mıza, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diler, Mekke’nin Fethinin 1393’üncü yılını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

“Vakit gelmiştir, artık Türkiye Yüzyılı başlıyor”

Başkan Oral yayınladığı mesajda, “2023 yılını insanlığa sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Yeni yıl; yeni umutlar, yeni heyecanlar barındırır. 2023 yılının her alanda olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olmasını diliyorum” dedi. 2023 yılının, Cumhuriyetin 100. kuruluş yılı olması nedeniyle çok özel ve çok anlamlı bir yıl olacağını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Vizyonu vardır! Vakit gelmiştir! Artık Türkiye Yüzyılı başlıyor” diye konuştu.

“Aşk ile hizmete devam”

Başkan Oral yayınladığı mesajda, “Tüm vatandaşlara sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yıllar dilerim. Yeni yılla birlikte yeni hizmetlere devam edecek. İlçemizi layık olduğu yerlere hep birlikte taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle barış ve kardeşliğin egemen olduğu dünyada tüm güzelliklerin sizlerle olması dileğiyle, hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim