Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve ilçe protokolü, İlçesindeki mahalle ve köy muhtarları ile aileleri yemekte buluştu. Yemekte; Başkan Oral, misafirleriyle tek tek ilgilendi.

Geniş katılım

Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün salonunda düzenlenen yemeğe; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı, Resul Çiftçi ve Mustafa Tunalı, Altınova İlçe Emniyet Amiri Yavuz Kartav, mahalle ve köy muhtarları ile aileleri katıldı.

“Kapımız her zaman açık”

Yemekte konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, muhtarların yerel demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, “Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür. Sizler demokrasinin ilk halkasısınız. Sorunların takipçisi olup, çözüme kavuşturulması noktasında ilk mercisiniz. Biz de Altınova Belediyesi olarak, mahalle ve köylerimize elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bizim kapımız her zaman sizlere açık” diye konuştu.

“Uyumlu çalışma”

Altınova’da iyi bir ekip ve uyumlu çalışmanın gerçekleştiğini dile getiren Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, “Öncelikle belediye başkanımıza bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Altınova’mızın tüm köyleri çok ciddi hizmetler aldı, önemli yatırımlar gerçekleşti. Bu çalışmalar aralıksız devam ediyor. Hepimiz hizmet için çaba harcıyoruz. Biz de her zaman muhtarlarımızla bir aradayız” dedi.

Editör: TE Bilişim