Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü saat 14:00’da açılışı yapılan firma yetkilileri vatandaşlara baklava ikramında bulundu. Öz Antep Baklavaları Yalova Şubesinin açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ile Bahattin Erbay, Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ve davetliler katıldı. Okunan duanın ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Yalova’da 36. Şubelerini açtıklarını ifade eden Öz Antep Baklavaları yetkilileri, “Yalova’daki ilk şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Firmamızın Türkiye genelinde 36 şubesi bulunuyor ve Yalova’da 36. Şubemiz olarak hizmete girdi. Baklavalarımız Gaziantep’ten günlük olarak tüm şubelerimize dağıtılıyor. Gaziantep’te yapıldığı gün yola çıkıyor ve aynı gün yada bir sonraki gün şubelerimizde vatandaşlarımızın alımına sunuluyor. Baklavalarımız çok büyük rağbet görüyor. 16 çeşit baklavamız bulunuyor. Sadece ülkemizde değil yurt dışından da baklavalarımıza yoğun ilgi ve talep var. Öz Antep Baklavaları firmamızın toplamda 72 personeli mevcut. Yalova’daki şubemizde 3 personelimizle hizmet veriyoruz ve vatandaşlarımızı kaliteli, yapay tatlandırıcı bulunmayan tamamen doğal baklavalarımızı almaya bekliyoruz” dedi.

Önceliğimiz vatandaşımızın sağlığı

Öz Antep Baklavaları yetkilileri, ürünlerinde kesinlikle yapay tatlandırıcı, koruyucu madde gibi dış etkenler bulundurmadıklarını, tamamen doğal ürünlerle baklava üretimi yaptıklarını ve bu sebeple de büyük rağbet gördüklerini söylediler.

Baklava alırken nelere dikkat edilmeli

Baklava alırken mutlaka glikozsuz ürünleri tercih etmelerini öneriyoruz. Firmamızda kesinlikle bu tip yapay tatlandırıcı gibi ürünler kullanılmaz. Müşterilerimiz baklavalarımızı dilediği laboratuvarda inceletebilir. Tamamen doğal girdiler ile yapılmaktadır. Doğal glikozsuz baklava soğuk havalarda şekerlenir, fakat halk arasında şekerlenen ürünün bayat olduğu düşünülebilir. Glikozun başlıca etkisi şekerlenmeyi önlemektir. Evlerinize aldığınız baklava birkaç gün geçtiği halde şekerlenmiyorsa glikozlu olduğu düşünülebilir. Biz firma olarak güvenle yiyebileceğiniz ürünler üretiyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için önemlidir.

Editör: TE Bilişim