Gerçekleştirilen kahvaltı programında basın mensuplarını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Özdilek Yalova AVM İşletme Müdürü Abrek Canpolat Öz, Kafe ve Restoran Müdürü İbrahim Aydemir ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Gücen, Yalova basınına halkı bilgilendirmek için ortaya koydukları özverili çalışma için teşekkür ettiler.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İşletme Müdürü Abrek Canpolat Öz, “Pandemiden tüm dünya olduğu gibi bizde etkilendik. Ancak aksaklıklardan, sıkıntılardan daha az etkilendik. Kendi içimizde yapmış olduğumuz ufak tefek tasarruflarla, ne müşterimize ne de personelimize yansıtmadan ufak dokunuşlarla karlarımızı devam ettirmeye çalıştık. Böylelikle beklentimizin biraz üzerine çıkmış olduk. Giriş sayılarımızda yüzde 7’lik bir azalma oldu. İlk etapta bu yüzde 30’lardaydı. Alınan sosyal mesafe önlemleri, HES kodu uygulamaları ile bu süreci biraz daha sıkı idare ettiğimiz için bize pozitif olarak geri döndü. Uzun vadede aileler kendilerini daha güvende hissettiler” dedi.

‘Yalova halkı Özdilek’ten memnun’

270 üzerinde personelle hizmet verdiklerini söyleyen Öz, “Özdilek ailesi olarak Yalova halkından memnunuz. Yapmış olduğumuz değişikliklerde Yalovalılardan olumlu cevaplar alıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Sonuçta ortada bir emek var, dönüşü çok çabuk oluyor halkımızın. Biraz da küçük İstanbul diyoruz Yalova’ya. Her kesimden insanlar var. Her kesimden insanlara hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim