Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi 5. yaşını birbirinden eğlenceli aktiviteler ve büyük kampanyalarla kutladı. Özdilek’te 2 gün boyunca düzenlenen ve bir şölene dönüşen 5. yıl kutlamalarında; 30-31 Mart 13 Cumartesi ve Pazar günü yapılan Çocuk şenliklerinde birbirinden güzel yarışmalarda aileler büyük keyif alırken çocuklarda doyasıya eğlendiler. İllüzyonist Okan Okay gösterileri ile izleyicileri adeta büyüledi. Yarışmacılar; dans yarışması, dart atma ve halka atma yarışmalarında kıyasıya yarıştılar. Çocuk oyun odasında yüz boyama, oyunlar ve tiyatral etkinlikler yapıldı. İşletme içerisinde şişme palyaçolar herkesi eğlendirdi ve şenliklerle işletmenin 5. yılı kutlandı.

Özdilek Alışveriş Merkezi, açılışının 5. yılına özel hazırlanan devasa Yaş pastasını 30 Mart 2013 Cumartesi günü Özdilek misafirleri ile Yalova Özdilek A.V.M Yönetimi birlikte kestiler.

Pazar günü Cafe  Restoran giriş bölümünde canlı müzik dinletisi yapılarak konukların 5. yıla özel farklı dakikalar yaşaması sağlandı. 5. yıla özel kampanyalar kapsamında Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi, 30-31 Mart tarihleri arasında 1sinema bileti alana 1 sinema bileti hediye kampanyası düzenledi ve bu kampanya büyük ilgi gördü. Bunlarla da sınırlı kalmayan Özdilek büyük indirimli birçok ürünü satışa sunarak açılışının 5. yılında Özdilek’i tercih eden herkesi memnuniyetle uğurladı.

Editör: TE Bilişim