Fuara gidecek YTSO grubunda yer almak isteyen Yalovalı işadamlarının 20 Eylül 2012 Perşembe günü saat 14.00’e kadar www.ytso.org.tr internet sitesindeki başvuru formunu doldurmaları ve Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Hande Güngörür ile temasa geçmeleri gerektiği ifade ediliyor. YTSO’dan yapılan açıklamada, “Organizasyonun etkinliği ve verimliliği açısından minimum katılımcı sayısının 20 kişi olması durumunda ziyaret gerçekleştirilecektir” denildi.

TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek

7.Gıda ve İçecek Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Katkı ve Yardımcı Maddeler, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik Fuarı, 21 Eylül’de İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Avrasya Ambalaj 2012 İstanbul Fuarı ile birlikte düzenlenecek olan İstanbul Gıda-Tek Fuarı’nda yurtiçi ve yurtdışından gelecek alım heyetleri ve ziyaretçiler, Ekmek, Pasta, Çikolata, Bisküvi, Şeker, Şekerleme, Kafeterya sektörüne yönelik makine ve ekipman tedarikçileri ile Gıda ve İçecek sektörünün tüm ürün gruplarına teknoloji ve hizmet sunan firmaların yer alacağı İstanbul Gıda-Tek 2012, Avrasya’nın Lider Ambalaj Fuarı olan Avrasya Ambalaj 2012 İstanbul ile aynı tarihte düzenleniyor.

Sektörün güçlü fuarlarının birlikteliğinden doğacak sinerji, ziyaretçilerin üretim aşamasından, tüketiciye ulaşmasına kadar geçirdiği evredeki tüm ihtiyaçlarını tedarik etmesine olanak tanıyacak. İstanbul Gıda-Tek 2012 Fuarı, üretiminden son kullanıcıya kadar hizmet veren bütün süreçlerin yer aldığı, yeni teknolojilerin sergilendiği, üretim standartlarına uyum, geniş ürün gamı, rekabet gücü ve inovasyon konusundaki farklılıklarını gösterecek. 

Editör: TE Bilişim