Törende YTSO hakkında yeni üyelere bilgilendirmede bulunan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, 2012 yılında oda olarak stratejik hedeflerini gerçekleştirme oranlarının %85 olduğunu kaydederek, “Bu oranı %90’lara çıkartmayı amaçlıyoruz” dedi.

Misyonumuz yaratıcı, yenilikçi ve şeffaf yönetim anlayışı…

Temmuz ve ağustos aylarında YTSO’ya yeni üye olan firma temsilcilerine oda hakkında bilgilendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Özel, YTSO’nun yaratıcı ve yenilikçi yönetim anlayışını misyon edindiğini söyledi. Özel, ekip ve takım çalışması ile şeffaf yönetim anlayışına önem verdiklerine vurgu yaparak, yeni üyelere odayla olan bağlarını sıkı tutmalarını istedi. Yeni üyelere yaptığı bilgilendirmede öncelikle YTSO’nun hangi iş kolunda bulunduklarını iyi bilmelerini ve grubun komite başkanlarıyla irtibatta olmalarını tavsiye eden Özel, kendilerinin üyelere hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel konuşmasında, Odaların Görevi ve Hizmet Anlayışının 5174 sayılı kanunun 4.maddesinde mesleğin genel menfaatlerine uygun mesleki disiplin, ahlak ve dayanışmayı sağlamak amaçlı olarak kurulduğuna vurgu yaparak, oda olarak üyelerin menfaatine ve bölgenin ticari hayatına katkıda bulunmayı faaliyetlerinin odak noktası yaptıklarını söyledi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1968 yılında İstanbul Ticaret Odası’ndan nakil edilen 122 üyeyle Yalova Ticaret Odası olarak kurulduğu bilgisini veren Özel, 1995 yılında Yalova’nın il olmasıyla birlikte YTSO olarak devam ettiklerini ve bugün üye sayısının 3884’e yükseldiğini söyledi.

Verdiğimiz hizmetlerle 5 yıldızlı oda statüsündeyiz…

Yeni üyelere yönelik düzenlenen sertifika töreninde YTSO’nun gerçekleştirdiği faaliyetlerden de söz eden Yönetim Kurulu Başkanı Özel, oda olarak yaptıkları hizmetlerle  Türkiye’deki 365 odadan akredite edilen 100 odanın içeresinde olduklarını kaydetti. Özel, YTSO’nun gerçekleştirdiği hizmetlerle beş yıldızlı oda statüsünde olduğunu söyledi.

YTSO’nun yeni üyelerine yapılan bilgilendirmenin ardından, temmuz ve ağustos aylarında odaya yeni üye olan firma temsilcilerine sertifikaları YTSO Başkanı Özel, Meclis Başkanı Mehmet Gürel ve Başkan Yardımcısı Şahin Tiryaki tarafından takdim edildi.

Editör: TE Bilişim