Yalova Devlet Hastanesi Yöneticisi Hakan Sezen, hastanede açtıkları Anjiyografi Ünitesi ile 8 ayda şimdiye kadar 1.100 hastayı iyileştirdiklerini söyledi. Sezen, “Hastanemizde 7 gün 24 saat kardiyoloji uzmanımız bulunuyor. Anjiyografi, en fazla 30 dakika sürüyor” dedi
Yalova Devlet Hastanesi Yöneticisi Hakan Sezen, hastanede birçok yeniliğe imza attıklarını ve bu yeniliklerden dolayı birçok olumlu geri bildirimler aldıklarını söyledi.
Yalova Devlet Hastanesi’nde Anjiyografi Ünitesi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Sezen, Bursa gibi büyük bir ilden daha fazla vaka yaptıklarını dile getirdi. Sezen, bu ünitede işlemlerin ise sadece 10 dakika ile 30 dakika arasında değişen zaman dilimlerinde yapıldığını belirtti.
Yalova Devlet Hastanesi’nde bu üniteden sorumlu olan hekimlerden ve Tıbbi Hizmetler Başkanı olan Fatih Rıfat Ulusoy da yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. 7 gün 24 saat esasına göre bu ünitede çalışma yaptıklarını söyleyen Ulusoy, “Yalova’da böyle bir üniteye ihtiyaç vardı. 8 ay önce Yalova’da hizmet vermeye başlayan son teknolojili ünitemizde 1.100 hastamızı iyileştirdik. Bu ünitemizde anjiyografinin yanı sıra kalp pili takılması, diyaliz hastalarımızın kataterlerinin takılması, damarlarının açılması gibi işlemler de yapıyoruz. Örneğin müdahale edilmediği zaman kangrene dönüşebilecek olan hastalarımızın damarları açılıyor. Böylece uzuvlarının kesilmesine gerek kalmıyor. Dolayısıyla bizim burada yaptığımız işlemler hayati önem taşıyor. Ünitemizde 6 hekim ve 8 personel ile hizmet vermekteyiz” dedi.
Ulusoy, Yalova’da hayata geçirilen bu ünite ile hastanenin sadece Yalovalı hastalara değil bölgede yaşayan vatandaşlara hizmet sunduğunu söyledi.
Editör: TE Bilişim