Yeşilay Yalova Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler. Yeşilay yöneticilerini Yalova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tezcan gazetemiz hakkında bilgiler aktardı.
Yeşilay Yalova Şubesi Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi ise Yeşilay Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Çelebi, “Yeşilay Haftası’nı bu yılda yoğun bir etkinlik takvimi ile kutlayacağız. Bu kapsamda AVM’lerde stantlar açacak ve Yeşilay’ı tanıtacağız. Öte yandan okullarımızda da seminerler düzenleyeceğiz” dedi.
Yalova’ya bir de müjde veren Çelebi, “Yeşilay tarafından kurulan YEDAM’lar önemli hizmetler veriyor. Bu merkezlerden ülkede sadece 7 ilde var. Yeşilay Yalova Şube Başkanımız Ali Faik Aydın’ın girişimleri ile YEDAM’ın 8. Şubesinin Yalova’da açılmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda Acarspor Kulübünün boşalttığı binayı tadilattan geçirecek ve burada YEDAM’ı kuracağız. Buraya gelen bağımlı vatandaşlarımıza danışmanlık hizmeti verecek ve ilaç tedavisi gerektirenleri de AMATEM’lere yönlendireceğiz” diye konuştu.
Bu yılın Yeşilay açısından sahada daha fazla olunacak bir yıl olduğuna da dikkat çeken Çelebi, “Yeşilay olarak 3 yıl önce gerçekleşen kongre ile yönetime geldik. İlk 2 yılımızda Yeşilay’ın tanıtımını ve tanınırlığını arttırmak için çalıştık. Bu yıl ise saha çalışmalarına ağırlık vereceğiz” dedi.
Ziyaretten Yalova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan’a Yeşilay Yalova Şubesi Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi tarafından Yeşilay gönüllüsü kolluğu takıldı.

Editör: TE Bilişim