Yalova Barosu ile Anadolu Sağlık Merkezi, sağlık hizmetleri alanında avukatları yakından ilgilendiren önemli bir anlaşmaya imza attı.
Yalova Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu ve Anadolu Sağlık Merkezi Bölge Sorumlusu Aykan Öktem'in imza koyduğu işbirliği protokolü ile Barokart sahibi avukatlar, stajyer avukatlar ve baroya kaydı olan eş ve çocukları, Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu'nun belirli yardımlar kapsamındaki işlemlerinde indirim avantajından faydalanabilecekler.
İmza töreninde konuşan Yalova Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu, gerçekleştirilen iş birliğinin avukatlar için bir güvence olduğunu belirterek, "Anadolu Sağlık Merkezi'nin sunduğu sağlık hizmetindeki profesyonelliğe, kaliteye biz hayran kaldık. Hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok hastanın tercih ettiği bir hastane olması bizim için çok önemli. Meslektaşlarımın Anadolu Sağlık Merkezi'nden alacakları sağlık hizmetinden çok memnun kalacaklarına eminim" dedi.
Anadolu Sağlık Merkezi Bölge Sorumlusu Aykan Öktem de, sağlık hizmetlerinin temelinde güven yattığını vurgulayarak, "Doktorlarımız dâhil tüm hastane çalışanlarımızla, son teknolojimizle, altyapımızla dünya standartlarında sağlık hizmeti sunuyoruz. Anadolu Grubu, Anadolu Vakfı ve Anadolu Sağlık Merkezi olarak Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu ile iş birliği içerisinde olmaktan çok memnunuz. Umarım uzun yıllar süren bir iş birliğimiz olur" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim