Kahvenin en samimisi unvanıyla hizmet veren işletmeciliğini Muhammet Ümit Aydın’ın yaptığı Choridor Kafe skolyoz hastası olan İrem Selek’in 150 Bin TL’lik ameliyatı masraflarına katkı sağlamak için 25 Mart Perşembe günkü cirosunu bağışladı. İlimizde hem sportif alan da hem de sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle dikkat çeken Zirve Gençlik ve Spor Kulübü bu kez İrem için birlik oldu. Kulüp başkanı Alper Erin önderliğinde yöneticiler ve Türkiye Erkekler Hentbol 2. Ligi B Grubunda başarıyla mücadele eden hentbol takımı oyuncularıyla antrenör Hüseyin Kutrup’ta kahvelerini alarak destek verdi.

“İrem’e nefes olabildiysek ne mutlu bize”

Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Alper Erin, “İrem kardeşimize bir nebze nefes olabildiysek ne mutlu bize. Kahve ve samimiyet sponsorumuz Choridor Cafe’nin girişiminde bulunduğu İrem’e Nefes Ol kampanyasına bizde kulüp olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. İnşallah İrem Selek kardeşimizde sağlığına bir an evvel kavuşacak ve bizleri mutlu edecek. Yalova’da bundan sonra da hem sportif hem de sosyal sorumluluk projelerinde girişken olmaya katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Birlikten kuvvet doğuyor”

ChoridorCafe İşletmecisi Muhammet Ümit Aydın, ”Öncelikle sponsoru olmaktan gurur duyduğumuz Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nün İrem’e Nefes Ol kampanyasına verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Birlikte kuvvet doğar. Bizde Choridor Cafe olarak İrem Selek için nefes olmaya çalıştık. İnşallah başarılı ameliyat sonrasında kardeşimiz hayatına sağlıklı bir şekilde devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim