Arıtma Tesisi İlaçlandı

Çınarcık Belediyesi İlaçlama Ekipleri, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Mavi Deniz Atık Su Arıtma Tesisini dezenfekte ettiler.

Çınarcık’ta ilaçlama çalışmaları ilçenin her noktasında devam ediyor. Çınarcık Belediyesine bağlı ilaçlama ekipleri koronovirüs salgınına karşı ilçe genelinde kamu dairelerini ilaçlama ve dezenfekte çalışmasına devam ediyor. Belediye ekipleri Mavi Deniz Atık Su Arıtma Tesisi korona virüsüne karşı ilaçlayarak dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler Caddeleri Yıkıyor

Çınarcık Belediyesi salgın hastalıklara karşı alınan önlemler kapsamında, ilçe genelinde caddeleri yıkıyor. İtfaiye ekipleri ilçe genelinde ana caddelerde ve ara sokaklarda deterjanlı ve ilaçlı su ile yıkama çalışması yapıyor. Vatandaşların sağlığını korumak için koronavirüs'e karşı mahalle ve sokakların belirli periyotlarla yıkanmaya devam edeceği açıklandı.

Okullar Dezenfekte Ediliyor

Çınarcık Belediyesine bağlı ilaçlama ekipleri Koronovirüs salgınına karşı ilçe genelinde kamu dairelerini ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapmaya devam ediyor. İlçe genelindeki okullar belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi. İlaçlama ekipleri okullardaki tüm sınıflar, tuvaletler, sıralar, tutma kolları, pencere kolları, korkuluklar, elle temas edilecek tüm noktalar püskürtme yöntemiyle dezenfekte edildi.

Duraklara El Dezenfektanı Takıldı

Çınarcık’ta belediye ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüs duraklarına el dezenfektan cihazı monte etti. Çınarcık Belediyesi salgın hastalıklara karşı alınan önlemler kapsamında, ilçe genelinde otobüs duraklarına el dezenfekte cihazı taktı. Konuyla ilgili olarak Çınarcık Belediyesinden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımız tarafından sıklıkla kullanılan otobüs durakları belli periyotlarla dezenfekte ediliyor. Duraklarda vatandaşlarımız beklerken kullanmaları için el dezenfekte cihazları takıldı. Belirli periyotlarla boşalan el dezenfekte cihazlarına ekiplerimiz tarafından dolduruyor. El dezenfektanları tüm halkımız içindir, lütfen duyarlı bir şekilde kullanalım” denildi.

Editör: TE Bilişim