Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Selim Şanel Özel Yalova Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Selim Şanel, 1972 yılında doğdu. 1996 yılında Istanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Fakültesi’nde İngilizce Tıp eğitimini tamamladıktan sonra, 2003 yılında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamladı.

2011 / Ağustos 2012 yılı arasında Gölcük Asker Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Servis Şefi, 2010/2011 yılları arasında Erzurum Mareşal Çakmak Bölge Asker Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Servis Şefi, 2004/2010 yılları arası Kasımpaşa Bölge Asker Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 2003/2004 yılları arası

Gölcük Deniz Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yaptı. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Selim Şanel, 2008 yılında New York University Hospital’da Ortopedi Travmatoloji- Artroplasti eğitimi, 2009 yılında Almanya Düsseldorf University Omuz Diz Artroskopisi eğitimi aldı.

Dr. Selim Şanel, artroskopik omuz, dirsek, diz, ayak bileği cerahisi, protez cerrahisi, tendon ve el cerrahisi, travma cerrahisi, romatizmal hastalıkların tanı ve tedavisi, çocuk ortopedisi, diz ve ayak bileği bağ yaralanmaları tedavisi ile spor hekimliği alanlarında artoskopik omuz çıkığı, omuz , diz, bağ ve tendon yaralanmaları tedavisi alanlarında hastalarına tam zamanlı hizmet sunacak.                  

Editör: TE Bilişim