Daha önce farklı ilerde görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Süleyman Sıtkı Uraloğlu, hizmetine bir yılı aşkın süredir Özel Yalova Hastanesi'nde devam sürdürüyor.

Dr. Uraloğlu’nun eski hastaları da mesafe tanımaksızın tedavi olmak için Yalova'ya, Özel Yalova Hastanesi'ne geliyor.Eyyüp Ertunç ve Yusuf Ertunç da onlardan biri. Yusuf Van’dan gelen hasta Yusuf Ertunç; “Dr.Süleyman Bey'i Van'dan tanıyorum. Tedavisinden çok memnun kaldım. Sağlıkla ilgili konularda kendisine danışırım. Ürolojik rahatsızlığı olan her hastamı kendisine getiririm. Van'dan ayrılmış olması bizi koparmadı. 6 ay önce kendim gelmiştim. Şimdi yeğenimin ameliyatı için Van'dan geldik. Tedaviden çok memnunuz. Ayrıca Özel Yalova Hastanesi'nin hizmetini çok beğendik. Bizi hastanın ötesinde bir misafir gibi ağırladılar. Teşekkür ederiz.” dedi.

Ameliyat olan  Eyyüp Ertunç da “Amcamın önerisi ile buraya geldim. Kendimi güvenilir ellere teslim etmenin rahatlığını hissediyorum. Ameliyatım iyi geçti. Çok iyiyim. Doktorum Süleyman Bey'e ve emeği geçen hastanenin diğer tüm personellerine teşekkür ediyorum.” dedi.     

Dr. Süleyman Uraloğlu, 6 ay önce Çorum'dan bir hastasının, 2 ay önce Karabük'ten bir hastasının gelip ameliyat olduğunu, yine bu illerden ve Bartın'dan birçok kez muayeneye gelen hastasının olduğunu belirterek; “İnsanların güveni ve tercih etmesi beni mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Hastanemizin gelişmiş teknolojiye dayalı son ameliyat tekniklerini uygulayabilecek donanımı sağlaması ile hastalarımızı, güvenle tetkik ve tedavi ediyoruz.” dedi.
Editör: TE Bilişim