Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro gösterimiyle, Yalova Gelişim Tiyatrosu ve Sanat Evi oyuncuları aile içi iletişimsizlik, ilgisizlik ve yanlış arkadaş seçimi sonucunda çocukların yaşadığı sorunlara dikkat çekildi.

‘Yarınlara Geç Kalmadan’ adlı oyunla, Bağımlılık yapıcı maddelerin çözüm değil çözümsüzlük ürettiği, bu maddelerin insanlar üzerinde yaş, makam, mevki ve cinsiyet ayrımı yapmadığı, özellikle geleceğin teminatı olan gençleri  madde bağımlılığından uzak tutmanın önemine vurgu yapıldı.

Tiyatro gösteriminin ardından AKP Milletvekili Temel Coşkun tarafından projeye destek veren işletme temsilcilerine plaket takdim edildi.

Yalova Valisi Esengül Civelek, Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele İl Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban'a Halk Sağlığı Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Belediyesine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Oyunun yönetmeni Seda Kılıç'a da plaket veren Vali Civelek, tiyatroda görev alan ve Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele çalışmalarına destek veren Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerine teşekkür belgesi verdi. Program Madde bağımlılığıyla mücadele temalı resim sergisi ve kokteyl ile sona erdi.

Yalova Valiliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Belediyesi işbirliği ile hazırlanan, Feyzullah Aslan’ın yazıp,  Seda Kılıç’ın yönettiği "Yarınlara Geç Kalmadan" tiyatro oyununun Yalova merkezdeki lise öğrencilerine yönelik olarak gösterimlerine devam edeceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim