Gelecek sezon ilimizi BAL’da temsil edecek olan Yeşil Mavili ekibimiz kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Anamur Belediyespor’dan 25 yaşındaki sağ bek Çağatay Polatdemir’i kadrosuna katan Yeşilovaspor bir bombayı daha patlattı. TFF 2 ve 3. Lig tecrübesi bulunan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu İzmir ekibi Aliağa Futbol A.Ş. bu sezonun sonunda şampiyonluğa taşıdı.

Sportif direktörlüğe Sefa Demir’i getirerek ilk hamlesini yapan Yeşilovaspor Aytaç Yaka’yı teknik direktörlüğe, Eren Özen’i de yardımcı antrenörlüğe getirmişti.

Transferdeki ilk bombasını Çağatay Polatdemir’i alarak yapan Yeşil Mavililer sonrasında iç transfere yönelmiş geçen sezon Süper Amatör Kümede şampiyonluğun en önemli parçası Umut Kıral, Tunay Biçer ve Muhammed Sönmez’le anlaşma sağlamıştı. Transferde ince eleyip sık dokuyan Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz şampiyonluk yolunda tecrübeli isim Mesut Uzun’u da kadrosuna katarak sükse yaptı.

“Mesut Uzun Kimdir”

Futbola Yamanspor’da başlayan Mesut Uzun ardından Kartalspor altyapısına katıldı. Buradaki başarılarının ardından Haçkaspor’da profesyonelliğe adım atan tecrübeli isim İdaş Çatalcaspor, Sultanbeyli Belediyespor, Düzce Cam Düzcespor ve Aydınspor 1923’de profesyonel yaşantısını sürdürdü.

Maltepespor’la amatöre dönüş yapan başarılı orta saha Modafenspor’la profesyonelliğe geri dönüş yaparken İstanbul temsilcisinin ardından Sakarya’nın yolunu tutarak Erenlerspor formasını giydi. Viven Bornonaspor, Bornova Yeşilovaspor’da oynayan Uzun, 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta Aliağa Futbol A.Ş. ile şampiyonluk yaşadı. TFF 2. Liginde 36 maçta 4 gol atan Mesut Uzun, TFF 3. Liginde ise 110 karşılaşmada 10 gol kaydetti. Bölgesel Amatör Ligde 41 müsabakada top koşturan başarılı oyuncu burada da 4 gollük katkı sağladı.

Şampiyonu Yeşilova Kaptı! (2)

Editör: Rümeysa Şahin