AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması kapsamında seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini ifade ederek, Yalova’nın dört bir tarafında seçim kampanyalarını sürdürdüklerini dile getirdi.
Ak Parti Teşkilatı olarak tüm kadroların Yalova’da etkin bir çalışma sergilediğini ifade eden Başkan Öztabak, mahalle  ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, gerekse kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve neden "Evet" denilmesi gerektiğini anlattıklarını söyledi. Öztabak, bu anlamda Seçim Koordinasyon Merkezinin günlük programları kapsamında haftanın her günü yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Yalova’da Başbakan Binali Yıldırım ve birçok bakanı ağırladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Öztabak, Yalova halkına AK Parti hükümeti olarak birçok yatırım sözü verildiğini ve hizmetlerin her anlamda devam edeceğini söyledi.
Vatandaşlara 18 maddeden oluşan anayasa paket değişikliğini anlattıklarını söyleyen Başkan Öztabak, “Kalıcı istikrarın sağlanması için seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. 2023 hedefleri ivme kazanacak, hızlı ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacaktır. Yeni sistemle birlikte hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak. Güçlü yasama, güçlü icraat ile vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek. Yasama ve yürütme güçlenecek, devletin gerçek sahibi millet olacak. Yönetimde çift başlılık ortadan kalkacak. Güvenli ve huzurlu bir Türkiye için, Güçlü meclis ile güçlü temsilin oluşacağına dikkat çekerek birlik ve uzlaşma içerisinde Cumhurbaşkanı yüzde 50’nin üzerinde bir oy ile doğrudan halk tarafından seçilecek.” dedi.

Başkan Öztabak, “16 Nisan’daki halk oylamasına sayılı günler kaldı. Yalova’da en yüksek evet oyunun çıkması için çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Yalovalı hemşerilerimizin de halk oylamasında en yüksek desteği vereceğinden şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim