YATED Başkanı Güldane Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayhan Pehlivan, Serpil Huş, Denetim Kurulu Üyeleri Halit Birgün ve Mehmet Kılıç’ın katıldığı ziyarette, Güldane Kılıç derneğin projeleri hakkında bilgi verdi.

Güldane Kılıç; ” En büyük dileklerinin Yalova’da engellilerin sosyal yaşamını engelleyecek yaşam alanları var. Bunların yok edilmesi gerekiyor ve bizlerde bunun için çalışıyoruz. Konu ile alakalı düşüncelerimiz ve projelerimiz de mevcut;
  engellilere hizmet veren kuruluşların düzenleyeceği bir fuar kurulmasını düşünüyoruz ve bu fuarın engellilerin ihtiyaçlarını karşılaması için bir fırsat olacak, aynı zamanda Yalova için de Ulusal anlamda tanınmışlığını sağlayacaktır.” Dedi.

Akp İl Başkanı Mustafa Pehlivan; bu ziyaretten çok mutlu olduğunu, projelere destek vereceklerini, Sayın Başbakanımız R.T.Erdoğan’ın engellilere sahip çıkarak, engelliler ve ailelerin sorunlarını çözmek için çaba sarf ettiğini belirtti. Mustafa Pehlivan, Akp olarak Yalova Belediye Başkanlığını kazandıkları takdirde Belediye projeleri arasında tüm STK’ların barınacağı özellikle engelli derneklerine fırsat verilecek bir kampüs kuracaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim