Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Yalova Merkez ziyaretleri kapsamında Roman Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. İl Başkanı Mehmet Gürel, Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Belediye Başkanı Vefa Salman ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; mahallede gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm süreci ve yaşadıkları sorunlar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. CHP heyeti, Yalova Genç Romanlar Federasyonu Başkanı Kerem Koyuncu ve mahalle sakinlerine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Alevi Vatandaşlarımız Unutulmadı

Başarır ve CHP Yalova heyeti, geçtiğimiz günlerde Bağlarbaşı Mahallesi’nde evleri işaretlenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İl Başkanı Mehmet Gürel, Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Belediye Başkanı Vefa Salman ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, mahalle sakinleri ile birliğimize, huzurumuza yapılan bu hain saldırıyı tekrar kınadı.

Pazarcı Esnafıyla Bir Araya Geldiler

Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İl Başkanı Mehmet Gürel, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, Belediye Başkanı Vefa Salman, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgut Can Adıgüzel ve yöneticiler Yalova Kapalı Pazar Yeri’nde esnafın dertlerine, sıkıntılarına ortak oldu. Bereketli ve ucuz tezgahların en büyük eksiğinin talebin az olması olarak gözlemlenirken, CHP heyeti pazarcı esnafına hayırlı işler dileyip her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim