Armutlu İlçemizdeki 31 Mart Yerel Seçimlerinde birbirine rakip adaylar yemekte bir araya geldiler ve Armutlu'nun geleceği üzerine fikir alış-verişinde bulundular.

CHP Armutlu Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya'nın daveti üzerine Armutlu'da seçime girecek adaylar bir akşam yemeğinde bir araya geldiler.  Hedeflerinin bu güzel ilçemiz adına yaraşır bir seçim ortamı ile birlikte centilmence bir seçimin yapılmasını sağlamak olduğunda birleştiler.

Yemeğe AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Birkan, AK Parti İlçe Başkanı Ferruh Karadeniz, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Tokat, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Arif Ürgüp, Saadet Partisi İlçe Başkanı Muhlis Demirelli ile İlçe siyasetinin yakından tanıdığı Armutlu İl Genel Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Başkanlığında bulunmuş Atalay Beştaş, Burhan Aydemir, CHP İlçe Başkanı Gönül Yıldırım katıldılar. Hoş sohbet ortamında Armutlu'nun geleceği konusunda birlik ve beraber adına hareket edilmesi en çok Armutlu halkına yarayacaktır. Ve kazanan Armutlu olacaktır fikrinde birleştiler. Yemeği organize eden CHP adayı Ali Çetinkaya açıklamasında "Davetimize icabet edip katılan tüm belediye Başkan adaylarıma, İlçe Başkanlarıma, eski başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Armutlu'yu Marmara'nın en gözde tatil merkezlerinden biri yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Ben değil, Biz diyerek hareket edeceğiz. Bu adımlarımızla kazanan Armutlu İlçemiz olacaktır " dedi.

Editör: TE Bilişim