İlk ziyaretini Yalova Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Derya Arıcı‘ya yapan CHP İl Başkanı Özcan Özel, yerel seçimler öncesinde sivil toplum örgütleri ziyaret ederek dernek yöneticilerin görüş ve önerilerini değerlendirerek, derneklerin de sorunlarını dinlediklerini kaydetti.

Özel ziyarette, Yalova lisesinin Yalova’nın önemli bir markası olduğunu belirterek Dernek Başkanı Arıcı’ya yerel seçimler de katılımcılık açısından uygulayacakları seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken dernek çalışmaları hakkında Arıcı’dan bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Yalova Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Derya Arıcı, derneğin aktif  400 üyesi bulunduğunu dernek olarak Yalova Lisesinden mezun olan başarılı öğrencilerden 11 öğrenciye aylık100 TL  Burs verdiklerini belirterek “ Derneğimizin tek geliri düzenlediğimiz organizasyonlardan elde edilen gelir ve üye aidatlarıdır. Önümüzdeki yıllarda derneğimizin gelerlerinin daha sağlıklı olması halinde burs ücretini ve burs alan öğrenci sayısını arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.

2 Haziran Pazar Günü Yalova Lisesinin geleneksel Pilav gününün Saat 17.00’de gerçekleşeceğini sözlerine ekleyen Arıcı, etkinliğe tüm Yalova halkının davetli olduğunu söyledi.

Eğitim İş Sendikasına Ziyaret…

Yalova Lisesi Mezunları Derneğinin ardından Eğitim-İş Sendikası Yalova Şubesini ziyaret eden CHP İl Başkanı Özcan Özel ve il Yöneticileri burada Sendika Şube Başkanı Yılmaz Melekis’le görüştüler. Eğitim İş Sendikası Yöneticileri, yaklaşan yerel seçimlere doğru CHP’nin aday belirlemesinde sadece partililerin değil, Yalova halkının da mutlaka görüşlerinin alınması gerektiğini vurguladılar.

CHP İl Başkanı Özcan Özel ise CHP’nin Yalova belediye başkan adayının belirlenmesi sürecinde Yalova halkının da mutlak suretle görüşlerinin alınacağını, öncelikle parti tabanının bu konudaki görüşlerini de alacaklarını belirterek, CHP’de aday belirlenme çalışmaların  genel merkez görüşleri doğrultusunda gerçekleşeceğini, ancak CHP il yönetimi olarak da çok kapsamlı bir  aday  belirleme eğilim çalışmaları, anket ve kamuoyu yoklamaları yapacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim