İlçe Danışma Kuruluna Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mustafa Pehlivan, il koordinatör milletvekili Osman Boyraz, Çiftlikköy ilçe başkanı Süleyman Çelebi, İstanbul Pendik, ilçe başkanları, Merkez ilçe başkanı Ömer Aslan, Termal ilçe başkanı Kerem Eser, Taşköprü belediye Başkanı Şaban Ertan,  İlçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları, Meclis üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, Belde teşkilat başkanı Orhan Erekin ve yönetim kadroları, mahalle ve köy yönetimleri ile bazı misafirler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Süleyman Çelebi, tüm yönetim kadrolarını yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonra, artık seçimin bir yıldan geri sayıma başladığını, sürdürdükleri çalışmaları bundan sonra daha da yoğunlaştırmaları gerektiğini, üye kampanyalarında son ay içerisinde 250 üye yapıldığını söyledi. Üye sayısı hedeflerini 4000 olarak belirlediklerini belirten İlçe Başkanı Çelebi, “Ancak seçime bir yıl kala 3500 üyeye ulaştık. Bu sayının dört bini aşacağını düşünüyoruz, gayretli çalışmalarından dolayı parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çelebi, “AKP’nin önüne müzmin gündem olarak birileri tarafından sürekli gündeme getirilen, AKP üzerinden yıllarca siyaset yapılan, ancak son altın vuruşunu yaparak CHP’ye geçen bir başkan artık AKP üzerinden siyaset yaparak gündemi işgal etmeyecektir. Bu güne kadar bizim gündemimizde hiç olmayan bir konuda çok kesin ifadeler ve dedikodular üretilerek, AKP içinde ve çalışmalarında zafiyet oluşturmak isteyenler bunu başarma fırsatını bulamadılar. Artık AKP teşkilatı ve üyeleri işine bakarak tek noktaya, yerel seçimlere odaklanmıştır. İşimiz artık tek cephede mücadele ile kolaylaşmıştır. Artık puslu ortamdan teşkilat kurtulmuştur”  dedi.

Koordinatör Milletvekili Osman Boyraz ise konuşmasında ilçe başkanının açıklamaları ve sinevizyonda izledikleri çalışmaların takdire şayan olduğunu, bu teşkilatın gelecek yerel seçimlerde Çiftlikköy’e AKP markasını getireceğini, çözüm süreciyle ilgili rahatsızlık duyan ve şehit kanından beslenen ideolojik ve etnik siyasetçiler içinde bulundukları hatayı en kısa zamanda göreceklerini, AKPnin duruşunda asla bir gevşekliğin olmadığını belirtti.

Milletvekili Temel Coşkun, ilçe teşkilatının çalışmalarının ettiklerini, ancak bu yerel seçimlerin şansa bırakılması beş yıl daha Çiftlikköy’ün AKP hizmetlerinden mahrum edilmesi olacağından, teşkilata büyük sorumlulukların düştüğünü, yıllarca sağ kesimden oy alıp, Cumhuriyetin en zinde olduğu dönemi U dönüşü yaparak karanlık dönem olarak tabanına lanse eden şahısların Çiftlikköy’e artık bir şey kazandıramayacağını söyledi. Çiftlikköy’e büyük yatırımların gelmesi için Ankara boyutunda çalışmaların sürdüğünü, yıl başına kadar bazı müjdeleri verebileceklerini, işsizlik konusunda Çiftlikköy’ü rahatlatacaklarını belirtti. Aday adaylık süreçlerinde  samimiyet testlerinin önemli olduğunu, karar mercilerinin vereceği karardan sonraki duruşların samimiyet göstergesi olacağını dile getirdi.

İl Başkanı Mustafa Pehlivan, yapılan bu toplantıların yararına değindikten sonra, Çiftlikköy’ün bundan sonra uykusunu bile azaltarak çalışmasını, artık bundan sonra seçim çalışmalarına yönelme zamanı geldiğini, birlik ruhuna dikkat edilmesini, adaylık süreçlerinde teşkilat mensuplarının ve kadın kollarının çalışmalarının karşılıksız kalmayacağını, bu süreçte her zaman vurgu yaptıkları teşkilatın görüşüne önem vereceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim