Çiftlikköy’de kentsel dönüşüm alanlarının belirlenmesi noktasında vatandaştan gelen tepkileri dikkate alan Belediye Meclisi, konuyu tekrar masaya yatıracak.

Çiftlikköy Belediye Meclisi’nin pazartesi günü başlayan eylül ayı oturumları 2013 yılı bütçesi ve eklerinin Bütçe Komisyonuna havale edilmesinin görüşülmesiyle başladı.

İmar Komisyonuna sevk edilecek dilekçelerin görüşülmesinin ardından, komisyon tarafından hazırlanan Ağustos ayı İmar Komisyon Raporu görüşmeye açıldı. 20 Maddeden oluşan Ağustos ayı İmar Komisyon Raporu, maddeler halinde tek tek görüşüldü. İmar Komisyon Raporunda Çiftlikköy’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Kız Meslek Lisesi için gerekli plan değişikliği de meclis tarafından oybirliğiyle kabul edildi.

Çiftlikköy Belediye Meclisi eylül oturumlarının birincisinde görüşülen bir diğer madde olan atık su ücretinin görüşülmesi konusunun ise gelecek yılın bütçesi kapsamında değerlendirilmesine karar verildi.

Çiftlikköy Belediye Meclisi eylül ayı ikinci oturumu bugün gerçekleştirilecek  ve gündemin diğer konu başlıkları görüşülmeye devam edecek

Editör: TE Bilişim