CHP’li Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy’ün iktidarın nimetlerinden yararlanamadığı şeklindeki açıklamaların vatandaşın oyuna ipotek koymak anlamına geldiğine vurgu yaparak, “CHP Teşkilatıyla birlikte önümüzdeki yerel seçimlerde iddialıyım ve Çiftlikköy’de seçimi kazanacağıma inanıyorum. Çiftlikköy halkı bu oyunlara gelmez” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldıktan sonra CHP İl teşkilatına ilk ziyaretini gerçekleştiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, “Çiftlikköy’de partime yakışır bir seçim olacak, seçimleri alacağım. Çiftlikköy’de şimdiye kadar önemli işler başardık. Aldığımız birçok ödül de bunun kanıtıdır. Takdir halkımızındır. Ne yazık ki Yalova’nın AKP’li ilçe belediyeleri de iktidarın nimetlerinden yeterince yararlanamamıştır. İddia ediyorum ki önümüzdeki seçimlerde de Çiftlikköy’de teşkilatımla birlikte seçimi alacağız ” dedi.

CHP’li Çiftlikköy Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ile birlikte CHP İl yönetimini ziyaret eden Başkan Dağ, il başkanı Özcan Özel ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın partilerine katılımlarından mutluluk duyduklarını belirten il başkanı Özcan Özel, “Teşkilat olarak partimize katılan belediye başkanımıza ziyarette bulunmuştuk.Bu ziyaret daha önce planlanmıştı, ancak başkanımızın yurtdışında olması nedeniyle gerçekleşememişti.Sayın Dağ’ın partimize katılımı bizleri mutlu etmiştir. Çiftlikköy ilçemizde kendine değil kentine çalışan sosyal belediyecilik anlayışını sayın Başkanımızla birlikte önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz “ diye konuştu.
Editör: TE Bilişim