AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel Kent Konseyi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında Konsey Başkanı İsmail Mutlu'dan bilgiler aldı.
Kent Konseyi'ni ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'e AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da eşlik etti. İsmail Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Demirel ve Öztabak, Kent Konseyi yönetimine başarılar diledi. Kent Konseylerinin illerin yönetiminde önemli bir fikir ve karar mekanizması durumunda olduğunu hatırlatan AK parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise, "Kent Konseyi Yalova açısından bugüne kadar bir çok önemli projeye imza attı. Fikirleriyle ilin yönetiminde etkin rol üstlendi. Bir süre önce yeni yönetimini belirleyen Yalova Kent Konseyimizin yine aynı sorumluluk ve bilinçle ilin geleceğine yön vereceğine inanıyorum. Yönetim kurulu başkanı İsmail Mutlu ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar diliyorum" dedi.
Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu ise AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'a konsey çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 1/50 binlik planın ilin geleceği açısından büyük önemi olduğuna da dikkat çeken Mutlu bu anlamda Yalova Kent Konseyi olarak hazırladıkları ve yerel yöneticilere de sundukları rapor hakkında da bilgiler verdi. 

Editör: TE Bilişim