Dinçer yaptığı açıklamada, “ Çiftlikköy’ü seven Türkiye’de ve dünyada marka olmasını isteyen diğer parti seçmenlerinden ve tarafsız halktan da gayet iyi tepkiler alıyorum.35 senedir yaşadığım Çiftlikköy’e hizmeti bir borç bildiğim için halkla iç içe olmaya ve çalışmaya devam ediyorum” dedi.

Partilerin ihtiyaç duydukları siyasetçileri kendilerinin seçtiğine vurgu yapan Dinçer, “Ancak son günlerde kendi reklamını yapmak isteyen ve kamuoyunu yanıltıcı bilgiler ile kendine yer bulmaya çalışan bazı adaylar basında, sokakta evlerde yer almaya başladı. CHP’li seçmen ithal başkana karşı olduğunu çok net bir şekilde sergilemektedir. Arkasındaki halk desteğini kaybedince, ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamından en tutarlı parti olan CHP’yi payanda olarak kullanılmasına kimsenin hakkı yoktur ve buna izin vermeyeceğim.

CHP Çiftlikköy’de parti menfaatleri ile donanmış, tek düşüncesi belediyeyi kazanmak olan bir ekiple yapacağı planlı ve programlı çalışma ile yerel seçimlerin en iddialı partisidir. CHP’nin gücünü kullanmak isteyen bu kimseler madem hala Çiftlikköy halkı tarafından benimsenmektedir, o zaman niçin kendi partilerinden aday olmamaktadır, bunu kimsenin aklı almamaktadır”  açıklamasında bulundu.

“Ben ve CHP’liler Çiftlikköy’ü çağdaş ve Türkiye’nin markası yapmak için Çiftlikköy halkı ile beraber günümüzün tüm olanaklarını kullanarak akıllı bir şekilde bu güzel yurt köşesini layık olduğu yerlere taşıyacağız “ diyen Savaş Dinçer, “Bu anlayış bizim birinci vazifemizdir. Ne Mutlu 43 yıldır CHP’liyim diyebilene…”  sözleriyle açıklamasını bitirdi.
Editör: TE Bilişim