İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Dağ’a İYİ Parti Genel Merkezi de büyük destek veriyor. Bu kapsamda Çiftlikköy’e gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan’ı İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Çam ve İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ karşıladı. Erozan kalabalık bir partili grubunun da hazır bulunduğu ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“Hizmetin adresi Metin Dağ”

Burada konuşan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam, “Çiftlikköy ilçemizde seçimi kazanacağımızdan şüphemiz yok. Çünkü burada çok güçlü bir birlikteliğimiz var. Sadece İYİ Parti’den değil, diğer partilerin tabanından da destek görüyoruz. Çiftlikköy 5 yılını kaybetti. Bir 5 yıla daha tahammülü yok. İlçe halkı hizmet istiyor. Hizmetin adresinin de Metin Dağ olduğunu biliyor” dedi.

“Öndeyiz ama rehavete kapılmayacağız”
Çam’ın ardından söz alan İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ ise, “Çiftlikköy ilçemiz 5 yılını hizmetten uzak, kötü bir yönetim modeli ile geçirdi. Yolları bozulmuş, belediyesinin kasası boşaltılmış, arsaları satılmış, borç batağına sürüklenen, güvenin kalmadığı bir ilçe ve belediye var ortada. Biz ilçemizi ve halkımızı yeniden özlediği o eski öğünlerine kavuşturmak için yola çıktık. Halkımızın büyük bir teveccühü var. Biz yerel seçimin genel seçimden farklı olduğunu her seferinde halkımıza anlatıyoruz. Burada parti seçmiyoruz. Partizanlık yapmıyoruz. Burada ilçemize en iyi hizmeti getirecek adayı belediyenin başına getirmek zorundayız. Çok güzel bir atasözümüz vardır, “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” der. Biz halkımıza her zaman bir benim dönemimdeki belediyeye ve hizmetlere bir de şimdiki mevcut belediye yönetimine ve hizmetlerine bakmalarını istiyorum. Bu belediye ne hizmet getirebilmiş, ne iyi bir yönetim sergileyebilmiş ne de halkla bütünleşebilmiştir. Şunu net olarak söylüyorum. Çiftlikköy de toplumun her kesiminden gelen desteklerle öndeyiz. Ama biz 31 Mart’ta sandıklar açılana kadar asla rehavete kapılmayacağız” diye konuştu.

“Çiftlikköy İYİ Belediyecilik ile tanışacak”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan da partililere hitap etti. Erozan Çiftlikköy’ü İYİ Belediyecilik ile tanıştıracaklarını belirterek, “Bizim yayınladığımız belediyecilik vizyon kitabımız var. Burada İYİ Belediyeciliğin ilkelerini tek tek anlatıyoruz. İYİ Bir belediye yönetimi için neler yapılması gerektiğini de nelerin yapılmaması gerektiğini de maddeler halinde açıklıyoruz. Çiftlikköy Belediye Başkan adayımız Metin Dağ tecrübeli, vizyon sahibi bir belediye başkanı. İlçe için yaptığı çalışmalar ve ortaya koyduğu vizyon ortada. Onunla birlikte Çiftlikköy İYİ Belediyecilikle tanışacak ve hak ettiği hizmetlere kavuşacak” diye konuştu.
Esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam, İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ ve kalabalık bir partili grubu daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet eden İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ için oy istedi.
 

Editör: TE Bilişim