AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan İl Kongresi'ne davet etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 16 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:30'da 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleşecek olan AK Parti Yalova İl Kongresi'nin hazırlıkları sürüyor. Bu kapsamda AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yönetimi de esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, davet gerçekleştirdiler. Esnafları kongrede aralarında görmek istediklerini vurgulayan Öztabak, "Yalova esnafını ziyarette bulunarak işyerlerinde kendileri ile hasbıhal ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirak edeceği 6.Olağan İl Kongremize kendilerini davet ettik. İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve teşkilat üyelerimiz ile beraber esnafımıza hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Kongreler siyasi partilerin bayramı niteliğini taşımaktadır. Bu anlamda halkımız ile kongre öncesi buluşacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan burada halkımıza hitap ederek kendileri ile bir araya geleceklerdir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yalova’ya iştiraki ile birlikte parti yöneticileri, üyelerimiz ve AK Parti sevdalılarına ayrı bir heyecan ve motivasyon sağlayacağını söyleyen Başkan Öztabak, kongremize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yalova’ya gelecek olması bizleri onurlandıracaktır. Tüm halkımızı aileleri ile birlikte bu büyük kongremize bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim