İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Dağ’ı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tekin karşıladı. Tekin’in makamında sanayi sitesi esnaflarının sorunlarını dinleyen Dağ, “Mevcut belediye başkanı 2014 yılındaki seçime birçok proje ve vaatte bulunarak girdi. Aradan geçen yaklaşık 5 yıllık süre zarfında bu vaatlerinin hiç birini yerine getirmediği gibi sanayi sitemiz ve buranın sorunlarıyla da ilgilenmedi. Sanayi sitesinin hemen arka tarafında yer alan arazi ile ilgili yaşanan sorunları biliyoruz. Bu arazinin siteye kazandırılmasının esnafımız için taşıdığı önemin de farkındayız” dedi.

Ardından sitedeki esnafları bir bir ziyaret eden Dağ sıcak bir şekilde karşılandı. Esnaflarla sohbet eden ve destek isteyen Dağ, esnafların sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Muhtarlara ziyaret

İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ ardından Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz ve Çiftlik Mahallesi Muhtarı Vedat Elgin’i ziyaret ederek mahallelerimizin sorunlarını dinledi. Dağ, “Mahallelerimizin de esnafımızın da sorunlarını biliyoruz. Adeta ilçemizi ikiye bölen köprülü kavşağın esnafımıza verdiği zararı, halkın bundan duyduğu rahatsızlığı biliyoruz. Biz her zaman buradaki ulaşım sorununun bir bat-çık projesi ile çözümlenmesini savunduk. Ancak burada köprülü kavşak yapıldı. İlçe demirlerle ikiye bölündü. Bütün hatalar ise halkımız için de esnafımız içinde çileye dönüştü” diye konuştu.

Ardından esnafları ziyaret eden İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ esnaflarla sohbet ederek destek istedi.

Editör: TE Bilişim