İyi Parti Yalova İl Başkanı Ünlem Üstel, ilçe yapılanmalarını tamamladıklarını dile getirdi. Üstel, "İyi Parti halkın taleplerinden doğmuş bir partidir" dedi.
Gazetemizi ziyaret eden İyi Parti Yalova İl Başkanı Ünlem Üstel ve yönetim kurulu üyelerini gazetemiz imtiyaz sahibi Hayri Tezcan karşıladı. Gazetemizin çalışmaları ve yayın ilkeleri hakkında Üstel'e bilgi veren Tezcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Gazetecilik mesleğinin ilkeli ve haklının yanında bir duruş gerektirdiğini vurgulayan Üstel, Yalova Gazetesinin bugüne kadar ki yayıncılığı ile bunu başardığını dile getirerek teşekkür etti.
Ardından parti çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Üstel, "Partimiz kurulur kurulmaz, bizde Yalova İl Başkanlığı görevine getirildik. Önce ilde yönetimimizi oluşturduk. Ardından ilçe yönetimlerimizi teşkil ettik. Tüm ilçelerde yapılanmalarımızı tamamlamış durumdayız. İlçelerimiz de şimdi belde teşkilatlanması için çalışıyorlar. Halkın partimize ve savunduğumuz değerlere teveccühü çok büyük. Zira İyi Parti zaten halkın taleplerinden doğan bir partidir. Biz halkımızın ne istediğini. Nasıl bir ülke hayal ettiğini çok iyi biliyoruz. Tüm çalışmalarımız ve gayemiz de halkımızın bu taleplerine cevap vermek üzerine kurulu. Kimse ülkenin iyiye gittiğini düşünmüyor. Biz bu ülkeye iyi geleceğiz. Halkımızın teveccühü ve desteği ile 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Milletimizin kendi bağrından kopan, bu halkın değerlerini bilen, sahip çıkan, saygı duyan, taleplerine cevap verecek olan bu harekete de ilk seçimde sahip çıkacağına hiç şüphemiz yoktur" dedi. 

Editör: TE Bilişim