Yerel seçimlere bir yıldan az bir süre kala Çiftlikköy’de, halk arasında AKP’den aday adaylığı noktasında adı geçen Murat Silpagar, AKP’den aday adayı olacağını açıkladı.
Çiftlikköylü olmadığı konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere ve iddialara da yanıt veren Murat Silpagar şu açıklamada bulundu: “Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği Çiftlikköy’de Belediye Başkanlığı seçimlerine gün saydığımız ilçemizde, AKP'den aday adayı olmam Çiftlikköy’de yaşayan her vatandaşın olduğu gibi benim de Çiftlikköy’e hizmet etmek adına vatandaşlık borcumdur.

Ancak bazı kişi ve kişilerce asılsız yere Çiftlikköylü olmadığım ve burada yaşamadığıma dair haberler yayılmaktadır.Yanlış anlaşılmalara sebep olmamak adına açıklamalıyım ki öz geçmişim gayet açıktır. İlkokulu Çiftlikköy Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulunda, orta öğrenimimi 1984 yılında Yalova Lisesinde tamamladım. Elektrik Mühendisi olarak 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesin'den mezun oldum. İki yıl Yalova’da Elektrik Mühendisi olarak serbest çalıştım.

2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak işe başladım. Bunun yanı sıra Marmara Üniversitesi Ekonometri Anabilim Dalında İstatistik üzerine yüksek lisans yaptım. Halen Öğretim Görevlisi olarak Yıldız Teknik Üniversitesinde görev yapmaktayım. Evliyim 1 çocuk babasıyım. Çiftlikköy Sahil Mahallesi’nde ailem ve kardeşlerimle beraber yaşamımı sürdürmekteyim" dedi.
Editör: TE Bilişim