İnce,  Altınova Köylüleri İçin Soru Önergesi Verecek

İlk ziyaretini Tokmak köyüne yapan CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve partilileri Tokmak Köyü Muhtarı Yahya Dinçer ve partililer köy kahvesinde karşıladı. Burada köylülerle sohbet eden İnce, Köy Muhtarı Yahya Dinçer, geçtiğimiz Mayıs ayında Altınova ilçesinde ceviz büyüklüğünde yağan doludan dolayı ekili tarım alanlarının zarar gördüğünü, çiçek seralarının ise parçalandığını belirterek, köylülerin büyük zarar gördüğünü ve bu konuda devletten yardım beklediklerini söyledi. Köy muhtarı ve köylülerin bu talebi üzerine konuşan İnce, önümüzdeki hafta TBMM Başkanlığına Altınova köylülerinin zararlarının karşılanması amacıyla soru önergesi vereceğini söyledi.

Tokmakspor Kulübüne İnce’den Para Yardımı

CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, köy kahve ziyaretlerinin ardından Tokmakspor klübünü ziyaret ederek burada futbolcular, yöneticiler ve gençlerle sohbet etti. Amatör kümede mücadele ettiklerini ancak, imkânsızlıklar nedeniyle sıkıntı çektiklerini söyleyen Tokmakspor klübü yöneticileri, kulüp binasının çatısı aktığını ve parasızlık nedeniyle onarım yaptıramadıklarını belertmesi üzerine İnce “ Bu çatının onarımı için size cebimden Bin Türk lirası veriyorum yeter mi “ diye konuştu. Gençler bu parayla çatıyı onaracaklarını belerterek İnce’ye teşekkür ederek Tokmakspor klübünün bayrağını hediye ettiler.

 İnce, Gece Yarısı Kılıçdaroğlu’nu Telefonda Arayarak Köylülerle Konuşturdu..

CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Tokmak köyünün ardından  Kaytazdere’de köy ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kaytazdere’de bir kahvehaneyi ziyaret eden İnce, vatandaşların CHP’nin TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırdığını, ancak AKP’nin TBMM’ye gelmeyeceğini belirterek AKP, TBMM’ye gelmiyorsa, CHP Halka gitsin Alanlarda toplansın. Bizlerde alanlarda olalım. Bu talebimizi CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na iletin” diye konuştular. İnce  ise “Ben Genel başkanımı arayım sizler bu talebinizi bizzat kendiniz iletin diye konuştu.

 

İnce, CHP’nin Geleceği İçin Zaman Ve Mekan Kavramının Önemi Yoktur..

Kahvede bulunan vatandaşların saatin gece yarısını geçtiğini, Kılıçdaroğlu’nun gecenin bu saatinde rahatsız edilmemesi gerektiğini söylemesi üzerine İnce “ Söz konusu CHP ve Türkiye’nin geleceği ise zaman ve mekan kavramının bizler için önemi yoktur” dedi.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine İnce “ Ben Genel Başkanıma bu talebinizi ileteceğim.siz aranızda bir sözcü belirleyen talebinizi bizzat Genel başkana telefonda  siz iletin “ diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu gece yarısı arayarak, Yalova köylülerinden gelen talebi ileterek köylülerin kendisiyle görüşmek istediğini söyledi.

 Vatandaşlar Kahveden Kılıçdaroğlu’yla Telefonla  Görüşerek Taleplerini İlettiler

Kılıçdaroğlu, bu talebi kabul ederek vatandaşların görüşmek istediğini söylemesi üzerine  Köy kahvesinde bulunanlar sözcü olarak Hüseyin Yiğit adlı vatandaşı seçtiler. Hüseyin Yiğit,  Kılıçdaroğlu’na şöyle seslendi.” Sayın Genel Başkanım Sizler TBMM’yi toplanması için çağrıda bulundunuz. Ancak AKP ve MHP, bu çağrınıza olumsuz yanıt verdi.TBMM’de bu toplantı gerçekleşmiyorsa, Tandoğan meydanında yapın, bizlerde gelelim.Bu sizce de uygun olur mu ? Bu ülkenin geleceği için biz vatandaşlar olarak elimizden ne geliyorsa bizlerde yapalım” dedi.  Kılıçdaroğlu’nun bayramdan sonra Tandoğan meydanında CHP Grup toplantısı yapacağız” açıklaması üzerine köy kahvesinde bulunan ve konuşmayı dinleyen vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’nun bu yanıtını alkışlarla desteklediler..

 Ziyaret Altınova Merkez’de Devam Etti
CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve partililer Tokmak ve Kaytazdere ziyaretlerin ardından Altınova ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi. Altınova  Merkezinde kahvehaneleri ve gece açık işyerlerini ziyaret eden İnce, burada vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Yalova’ya hareket etti. İnce, köy ve ilçe ziyaretlerin bayrama kadar devam ettireceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim