Bir milletvekilinin ağzından bu tür ifadelerin söylenmesini kınıyorum. Bu haddini aşan ifadeler terbiye sınırını çoktan aşmış, seviyesiz sözlerdir” diye konuştu.

Coşkun,  “Sayın İnce sürekli bu tür söylemleri ile partisi adına hiçbir başarısını elde edemediği gibi, CHP’de sağduyulu ve düzgün siyaset yapma isteğinde olanlara hem kötü bir örnek olmakta ve hem de onların siyasi umutlarını söndürmektedir. Ben Sn. İnce’nin bu üslubundan ve hırçınlığından Yalova halkının ve CHP’nin rahatsız olduğunu düşünüyorum.

Devletin vali ve kaymakamlarına, bürokratlarına korkut ve tehdit ne İnce’nin ne de bir başkasının haddi değildir. Kamu sorumluları görevlerini kanun ve mevzuat çerçevesi içinde yaparlar. İktidarı eli sopalı tarif ederken, bürokratlarımızla ilgili talihsiz laflar yaparken kendi yerini ve niyetini de tarif etmiş oluyor. Dolayısıyla halkımız artık İnce’nin bu laflarına gülüp geçiyor ve ciddiye almıyor.

30 Ağustos’ta bayram tüm ülkemizde olduğu gibi Yalova’mızda da en iyi şekilde kutlanmıştır. Ben tüm Yalova halkımızın Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Kısa bir süre önce (19 Temmuz) Yalova’nın kurtuluş programlarında bulunmayan Sayın İnce’nin artık yorgunluk ve hırçınlığı iyice artmıştır. Kendisini daha sakin olmaya, Yalova’yla alakalı bir proje üretmeye ve hizmete davet ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim