CHP Grup Başkanvekili ve Yalova milletvekili Muharrem İnce, mayıs ayı boyunca Türkiye’nin birçok noktası başta olmak üzere, gerçekleştireceği kıtalar arası seyahatlerde de çeşitli etkinliklere katılarak, temaslarda bulunacak.

Türkiye’yi karış karış gezdiklerini belirten İnce, “Türkiye’nin her yerini dolaşmamız lazım. Dedikodularla uğraşacak vaktimiz yok, vatanın geleceği tehlikedeyse gerisi teferruattır diyor ya, bu cumhuriyetin geleceği tehlikede benim ufak işlerle uğraşacak vaktim yok” dedi.

Türkiye’nin yanı sıra bu dönem dünyayı da gezmeye başladıklarını belirten İnce, mayıs ayında gerçekleştireceği ziyaretlerle ve seyahat programı hakkında şunları söyledi: “Türkiye’yi gezmeye başladık bu dönem. Şimdi bir de buna dünya eklendi. Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımız özellikle Atatürkçü Düşünce Derneği, CHP Dostları dernekleri olsun sürekli davetler alıyorum. Örneğin 4 Mayısta Yalova Çiftlikköy’deki CHP ilçe toplantısına katılacağım ondan önce mecliste nöbetim var, dördünde Yalova’ya geleceğim. Sonra İzmir var Nazilli var, 8’ inde Isparta’ya gideceğim. Ardından 10 Mayıs’ta İtalya ziyaretimiz olacak. Geleceğim 18’inde Hollanda’ya gideceğim. Hollanda ziyaretinden geldikten sonra 24 Mayısta Amerika’ya gideceğim. Yani Isparta’dan gelip İtalya’ya, İtalya’dan Hollanda’ya, Hollanda’dan Amerika’ya yani Türkiye’nin her yerini dolaştığımız gibi dünyayı da dolaşıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim