MHP’de Yalova merkez ve ilçe, belde belediye başkan adayları netleşti. MHP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada MHP’nin Yalova Belediye Başkan adayının Murat Arslanhan olduğu kamuoyuna duyuruldu. MHP’de Armutlu ilçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Tokat, Teşvikiye Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Nurten,  Kadıköy Belde Belediye Başkan Adayı Muhsin Gürkal ve Kaytaztere Belde Belediye Başkan Adayı ise Arslan Çevik oldu.
MHP Yalova Belediye Başkan adayı olan Murat Arslanhan ise partisinin ve teşkilatın kendisine gösterdiği güvene ve teveccühe teşekkür etti. Kutlu görev olarak nitelediği seçim yarışı hakkında konuşan Arslanhan, “Partim ve teşkilatım bana güvenini ortaya koydu ve beni bu kutlu göreve layık gördü. Bende Yalova’da seçimi kazanmak ve belediyeyi MHP şemsiyesi altına katmak adına elimden gelen tüm gayreti ortaya koyacağım. Teşkilatımızla, partimize gönül veren, MHP’yi bir umut gören herkesle bu yolda omuz omuza yürüyecek, halka hizmeti hakka hizmet sayan bir anlayışın temsileri olarak gereken her şeyi yapacağız” dedi.
Murat Arslanhan Yalova’da uzun yıllardan beri engelliler için çalışmalar ortaya koydu. Yeni Yaşam Engelliler Derneğinde başkanlık yapan Arslanhan engelliler için çalışan birçok STK’da da görev aldı. Son olarak Spastik Engelliler Federasyonu Başkanlığını üstlenen Arslanhan, Türkiye Sakatlar Konfederasyonunda da yönetim görevinde bulundu.

Editör: TE Bilişim