PTT’nin yeni dönem çalışmaları ve uygulamaları ile ulaşımda yüksek standartlarda hizmet verdiğini söyleyen Milletvekili Coşkun, “PTT kurumu, kadrolarında yapmış olduğu revizyonlarla ve yatırımları ile yeni bir kurumsal kimlik kazanmıştır. Eskiden sadece posta ve telgraf gönderimi için uğranan Postaneler, artık adeta bankalar gibi olmuş, müşterilerine yüksek standartlarda hizmet verebilmektedir. Vatandaşlarımıza kaliteli ve ucuz hizmeti veren bir devlet kurumu olarak her geçen gün kendini yenilemektedir. Hükümetimiz PTT'nin gücüne güç katmak için 2004'te PTT Banklar kuruldu. Bin 357 şubeyle PTT Bank ile hizmet ağı genişledi. 2002'de 11 milyon TL olan karını, 2012'de 174 milyon TL'ye çıkarılan PTT'nin, ulaştırdığı kargo sayısı ise 897 binden 15 milyon 586 bine yükseldi. Başarılı çalışmaları ile PTT’nin gücüne güç katacağına, daha güzel hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi. 

Coşkun, “Yalovamızda yapılacak olan PTT Merkez Müdürlüğünün yapılanmasında, varsa eksiklikler ve aksayan yerlerdeki donanım ve kadro eksikliklerini tespit edip, temin edilmesi için Başmüdürümüzle görüşmelerimizi sürdüreceğiz. PTT Genel Müdürlüğü ve Bakanlığa gerekli girişimleri gerçekleştirilecektir. Zaten bu konuda Genel Müdürlüğümüz hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. PTT Genel Müdürlüğünde eksikliklerin giderilmesi ve fiziki yetersizlikleri tamamlamada öncelik mevcuttur.

Ziyaretimiz vesilesi ile yeni göreve başlayan Başmüdür Derviş Gökdoğan’a çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Yalova genelinde 6 ilçe, 6 şube müdürlüğü ve 5 PTT acentalığı olmak üzere toplamda 17 yerde PTT’nin hizmet verdiğini ifade eden PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan, “Sayın Vekilimizin ziyareti bizleri mutlu etmiştir, onur vermiştir. Yalovamızda PTT hizmetlerinin daha iyi şartlarda verilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim