AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldılar.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen toplantıya Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek katıldılar. Toplantıda il başkanlarına önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti milletten aldığı destekle bugünlere geldi. Biz milletimizle birlikte sokakları kaosa sürüklemek isteyenleri, terör eylemleriyle vatanımıza göz dikenleri tepeleyip geçtik. Bu cephe bugüne kadar Allah'ın izniyle sarsılmadı. Sizlerden en önemli ricam şu: 2018 seçim öncesi son yıl. Kadın kollarımız gençlik kollarımız kongrelerini tamamlıyor. Yeni ekiplerimizle birlikte 2019'a çok iyi girmemiz lazım. Bu çalışmalarla beraber halkımızla kucaklaşmak bizim en önemli meziyetimizdir. Gerek ana kademe gerek gençlik kolları yılmadan usanmadan bu çalışmaları sürdürmemiz lazım. AK Parti'yi asla hiziplerin partisi haline getirmedik. Biz eser üzerine eser koydukça milletimiz bize sahip çıkmayı sürdürecektir. Bizi ayıran en önemli özellik budur. Sakın ha, dedikodulara, sağda soldaki fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Biz kendimize inandıkça güvendikçe milletimizin bize olan sadakati de o derece artacaktır. İnşallah 2019'da da gireceğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıkacağız. Yapmamız gereken kendi içimizdeki birliği, kardeşliği ve milletimizle olan bağımızı güçlendirmektir. Önümüzdeki 1-1,5 yılı çok iyi değerlendirdiğimizde hedeflerimize ulaşmamak için hiçbir sebep yoktur" dedi.
"Halkımızla gönül bağımız var"
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantılarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli mesajlarını verdiği nokta olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Bu toplantıda da Cumhurbaşkanımız gerek dünyaya, gerek ülkemize ve gerekse teşkilatımıza önemli mesajlar verdi. Bu toplantılar bizlerin motivasyonu açısından son derece önemlidir. Buradan aldığımız mesajlar ve talimatlar doğrultusunda halkımıza hizmeti sürdürüyoruz. Bizler makama değil hizmete talip olan, halka hizmeti hakka hizmet kabul eden bir anlayıştan geliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımıza hizmet yolunda durmadan, dinlenmeden yürüyeceğiz. Halkımız bizim özverili çalışmalarımızı, samimi duygularımızı biliyor. Bizim halkımızla kalpten kalbe uzanan bir bağımız var. Bu bağı hiç bir zaman koparmayacak ve halkımız için hizmetkar olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim