Ayrıca Yalovaspor hakkında da açıklamalarda da bulunan Pehlivan, Yalovaspor’ Yalova’nın takımıdır ve bu takım için herkesin taşın altına eline koyması gerektiğini söyledi.

Yalova’nın yapılan spor yatırımlarıyla Türkiye’de başı çekeceğini ve önemli sporcular yetiştireceğini belirten AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan, “Son dönemlerde sporda tesisleşme konusunda Yalova’ya ciddi yatırımlar olmuştur. Yeni spor salonu ile Yalova’nın ilk yarı olimpik havuzunun inşa edilmesi, bunun en güzel örneğidir. İnşallah Yalova’mıza hayırlı uğurlu olur. Yalova’ya çivi çakılmadı diyenler şimdi görsünler. İlimizin hiçbir hizmet almadığını söyleyenler, bir kez daha düşünmeleri gerekmektedir” şeklinde konuştu.

“Yalova’da yaşayan herkes Yalovasporludur”

Yalovaspor hakkında a açıklamalar yapan AK Parti İl Başkanı Pehlivan, “Yalovaspor, Yalova’nın takımıdır. Burada yaşayan herkes Yalovasporlu’dur. Bu ilin markası olan Yalovaspor için herkes taşın altına eline koymalıdır. İnanıyoruz ki Yalovaspor, eski günlerine geri dönerek bizlere nice mutluluklar yaşatacaktır” diyerek sözlerine nokta koydu. 
Editör: TE Bilişim