MHP İl Başkanı Hasan Topçular, son günlerde onlarca cana mal olan terör saldırılarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Siz teröristlerle sarmaş dolaş olurken, siz açılım denen ihaneti milli birklik ve kardeşlik projesi diye millete yutturuken, ocaklara ateş düşüyor, ateş büyüyor büyüdükçe büyüyor. Siz terörörle müzakere ederken,teröristleri devlet töreni ile karşılarken analarımz ağlamaya, aziz milletimiz ağlamaya devam ediyor. Sözün bittiği yerdeyiz” diye konuştu.

Topçular, “Gün yok ki şehit haberi ile sarsılmayalım,Gün yok ki analar ağlamasın,Gün yok ki Bir Bakan veya Milletvekili terörle teröristle sarmaş dolaş olmasın .Şu Mübarek günlerde çok sayıda Mehmetçiğimiz, emniyet güçlerimiz şehit oldu. Dün akşam Gaziantepte 9 sivil vatandaşımızı kaybettik 66 altı yaralımız var.

Ey iktidar sakinleri ve ona yol arkadaşlığı yapan ana muhalefet partisi hala terörle teröristle kucaklaşmaya devam edecek misiniz? . Yine Ankara da başka, Diyarbakır da başka konuşmaya devam edecekmisiniz ? Ülkemiz kan gölüne dönmüş siz halen istikrardan bahsediyorsunuz.

Meclisteki kansızlar terörle sarmaş dolaş poz veriyorlar Ey AKP iktidarı bu görüntüden ne anlıyorsunuz. Size 11 yıldır anlatıyoruz anlamıyorsunuz bırakın ülkemizin yakasını ülkeyi ehil eller yönetsin,bu ülkeyi karşılıksız sevenler yönetsin. Anladığınız tek şey var para kazanmak Allah için o yönde hiçbir eksiğiniz yok.

Bir İktidar ki Ülkenin insanını korumaktan aciz,Mübarek ramazan bayramını huzur içinde geçirtmekten aciz. Bu acılar içinde Ramazan bayramını idrak ederken aziz şehitlere rahmet ve ailelerine ve millete baş sağlığı,yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz .

''Bu mübarek günlerde dahi Analarımız ağlarken bayram günlerinde katil caniler ve meclisteki uzantıları ve aynı rolleri paylaşanlar, bu bayramı kendileri açısından coşku içerisinde kucaklaşarak kutlamanın gayreti içerisinde olduklarını da görüyoruz. Onlarla sarmaş dolaş olan kanı bozukları görüyoruz, rol icabı dağa gidip o hainlerden arkadaşlar diye bahsedebilen vekilleri görebiliyoruz,Şehit olan canlarımıza,kanları-mıza üç tane Mehmet diyebilecek kadarda alçalabilen devşirmeleri de görüyoruz. Gördüklerimizi anlatmakla bitmez saymakla bitmez içimiz çok yanıyor çok ve diyoruz ki sözün bittiği yerdeyiz.

Sayın genel başkanımızın dediği gibi; Açılım zırvasıyla demokrasi ve özgürlük palavralarıyla PKK'nın canileşmesinin teşvik edilmesi, tahrik edilmesi artık iyi anlaşılmalıdır ve

böyle bir acılı günde bugünkü siyasi iktidara ve bütün siyasi partilerimizin üstüne düşen, TBMM'de 4 siyasi partinin temsilcisi olarak 550 milletvekili bulunmaktadır. Ancak bu siyasi partilerin hangisi Türk milletini temsil ediyor, hangilerini Türk milletine ihanet ediyor bu ayrımın artık kesin olarak yapılıp gerekenlerin derhal yapılması gerekmektedir. Milletin iradesi ileTBMM'ye gelmiş olanlar ile PKK iradesi ile meclise girenlerin derhal ayırt edilip,Türkiye’nin bölünmesi noktasında katkı sağlayanların derhal TBMM’sinden uzaklaştırılması şarttır. Meclis'te temsil imkânı bulan siyasi bölücülerin ise artık kin ve nefret kusan sesleri bir önce kesilmelidir.

Soruyoruz size Milli birlik ve kardeşlik projesi dediğiniz Açılım denen ihanet Türkiye'yi nereye götürmüştür, açılımı başlatan ve halen açılım sevdası ile yanıp tutuşan sayın bakan,hangi yüzle şehit cenazelerine gidiyorsunuz? Yaşanan bu olayların müsebbibi siz ve ortaklarınız değil mi?

Milet olarak acımız büyük, yüreğimiz buruk, terör illetine dayanma gücümüz tükenme aşamasına gelmiştir.

Bu son hunhar hadiseden sonra AKP hükümeti kararını ve tarafını belirlemeli, PKK terörünün kökünü kurutmak için devletin tüm imkânlarını harekete geçirmelidir.Ya da istifa etmelidir.

Artık müzakereci acizlik, Oslocu çürümüşlük son bulmalıdır.

AKP hükümeti Türk milletinin ve devletinin hayat haklarıyla, dokunulmaz ve ilişilmez değerleriyle oynamayı bırakmalı ve görevini layıkıyla yerine getirmelidir.

Kandil Dağı'nın ve teröristlere lojistik imkân sağlayan bütün unsurların gecikmeksizin etkisizleştirilmesi için Türkiye Cumhuriyeti teyakkuza geçmeli ve iktidar bu süreçte gerekli her tedbirin alınmasına önayak olmalıdır.

Açılımcı AKP iktidarı; bundan böyle yıkım yolundan çıkmalı ve ülkemizin kanlı bir bölünme sürecine doğru hızla ilerlediğini artık görmelidir.

Meselenin küçümsenecek, ihmal edilecek ve hafife alınacak tarafı kalmamıştır.

Demokrasi ve barış sözleri altında terörü meşrulaştırmak isteyen sözüm ona aydın ve yazar bozuntularına da bir an önce gereken kısıtlamalar getirilmeli sesleri kısılmalıdır.

Anlamayan özürlüler artık anlamalı Türk milletinin sabrı artık tükenmiş ve bölücülüğü meşrulaştırmaya çalışan iktidarından ana muhalefetine kadar öfkesi kabarmıştır.

Artık herkes aklını başına almalıdır. Küçük hesaplar uğruna ateşle oynamayın”

Kısacası sözün bittiği yerdeyiz” dedi.

Editör: TE Bilişim