“Bu daha bir başlangıç, paçalarınız şimdiden tutuşmaya başladı. Pazar günü Beyaz TV ekranına çıkıp Türk milliyetçilerini karalama kampanyasına dört nala katılman, Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan malum kin ve nefretini kusman hiç de hayra âlâmet değil” sözleriyle Gülerce’ye tepki gösteren Topçular, “Ülkücülerin sokağa çıkmasına engel olan MHP lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi  daha önceleri takdir ediyormuşsun da, şimdi ne olmuş da ülkücüler sokakta, “Vur de vuralım, öl de ölelim !”sloganları atıyormuş da.

Sayın Gülerce anlamadığınız şu Ülkücüler yine sokakta değil, Ülkücüler yaşanan ihanet sürecini Türk milletine anlatmak için miting meydanlarında. Siz ve sizin gibilerden biz mi istemiştik ki Ülkücüleri ve liderimiz, gerçek devlet adamı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi takdir etmenizi Sizin anlamanızı ve takdir etmenizi zaten beklemiyoruz. Ama siz de görüyorsunuz ki Yüce Türk Milleti takdir ediyor bayrağını alan miting meydanlarına akın akın koşuyor.

Türk’ün ayak sesinden en çok PKK’lı vatan hainlerinin rahatsız olması gerekirken, hayret, en fazla siz etkilenmişsiniz. Neden?  İmralı’daki bebek katili, alçak, kahpe terörist başıyla aynı dili konuştuğunuz yetmiyor muş gibi, hiç sıkılmadan, AKP’ye yaranmak adına  diyorsun ki “Ey savcı ve hakimler gereğini yapın !”Miting meydanlarında vur de vuralım, öl de ölelim sloganlarına Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin verdiği cevabı anlayacak durumda ve anlayışta değilsiniz. Hem gözleriniz, hem de duygularınız Türk milletinin gerçeklerine kapalı maalesef.

Türk milletinin, evvel Allah, tek umudu, liderimiz, gerçek devlet adamı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ’diyor ki: Zamanı geldiğinde onu da söyleyeceğiz.MHP’ye ve Ülkücülere saldırma talimatını nereden aldınız, kim, hangi aklı evvel bu görevi size verdi ki ? Önce bunun cevabını ver, verebiliyorsan eğer.Gözlerinizi bürüyen kin ve nefret , gerçekleri göremez hale getirmiş sizleri Güzel İzmir’imizin Gündoğdu meydanını Türk Bayrakları ile kırmızı beyaza boyayan aziz milletimiz için savcı ve hakimleri göreve davet ediyorsun da, İmralı’daki kahpe terörist başının 50 bin kişi ile Türkiye’yi kana bularız tehdidine neden sessiz kalıyorsun?

Aklınca Türk milletini yok etmeye karar vermiş AKP’nin milletvekili Mehmet METİNER Kürdistan için gerekirse silah da kullanılır terbiyesizliğini, hainliğini yaptığında neden hakim ve savcıları göreve çağırmadın ? Demek, PKK terör örgütünün alçaklıklarından, ülkemizi bölme çabalarından rahatsız olmuyorsunuz da, bizden rahatsız oluyorsunuz” dedi.

“MHP ile uğraşmak senin üstüne vazifemi ki” diye soran Topçular, “MHP’nin baraj altında kalacağı yalanlarına sarılıyorsun. Madem barajın altında kalacağız(!), neden bu kadar esip gürlüyorsun, neden bu kadar endişe duyuyorsun?

Madem baraj altında kalacağız(!) da bu hezeyan dolu açıklamalarınla neden MHP’yi muhatap alıyorsun. Ne oldu ey Gülerce hazretleri? Geç de olsa anladınız değil mi Türk milleti gerçeğini. Türk’ün ayak sesleri kulaklarınızı çınlatıyor, Bozkurtların sıcak nefesi ensenizde boza pişiriyor artık.

Yeşil Bursa ve ardından Güzel İzmir oldukça korkutmuş sizleri! Durun hele, bu daha bir başlangıç. Ne bekliyor ve ne istiyordunuz ki ? Türkiye’de yaşanan ve özellikle de göz yumduğunuz, kulaklarınızı tıkadığınız alçaklıklara sessiz mi kalacaktık?  40 bin masumun eli kanlı katillerine ve onlara yol arkadaşlığı yapan çapulcuların tehditlere boyun mu eğecektik?

Biz, eşsiz benzersiz atalarımız Oğuz Kağan’dan, Bilge Kağan’dan, Alparslan’dan, Fatih’ten, Yavuz’dan… Atatürk’ten ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten, bilge liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’den ışık alırız, akıl alırız. Türk Milliyetçileri, Ülkücüler siz ve sizin gibilerden akıl alacak değil Siz, siz olun, boyunuzu aşan işlerle uğraşmayın.

İhanet şebekelerine ve düşmanlara korku salarak paçalarını tutuşturan, ancak ve ancak Türk milletinin yüzünü güldüren bu mitinglere yeni başladık. Sırada 7 miting daha var. Ve her mitingimiz bir öncekinden daha kalabalık daha coşkulu geçecek Allah’ın izniyle. Her mitingimiz bir al bayrak okyanusu olmaya devam edecek… Her mitingimizde “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!”, “Ne Mutlu Türk’üm diyene!” en başta gelen sloganlarımız olacak.

Ok yaydan çıktı bir kere… Türk milletinin ayak seslerini okyanusun ötesindekiler çok önceleri duymuştular zaten… Sen ve senin gibilerin çabaları, çığırtkanlıkları, karalama kampanyaları beyhude…Hoşunuza gitmiyor, ancak, her zaman ve her yerde, evvel Allah’ın izniyle: Ne Mutlu Türküm Diyene” açıklamasında bulundu.
Editör: TE Bilişim