SANCAKTEPE’DE KENT KONSEYİ GENEL KURULUNA KATILDI

Sancaktepe Kent Konseyi Genel Kurulu toplantısına Akp Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Akp İstanbul Milletvekili Belma Satır, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Belediye Başkanı İsmail Erdem, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı ve Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, siyasi parti temsilcileri katıldı

Kent Konseyi Genel Kurulunda konuşma yapan, katılımcılara hitap eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “gördüğüm kadarıyla Sancaktepe Kent Konseyi, belediyenin fikri anlamda destek kuvvetlerinden biri vaziyetini üstlenmiştir. Bünyesinde bulunan kadın, çocuk, genç, engelli ve emekli meclisleri ile önemli faaliyetler gerçekleştirmiş ve başarılı çalışmalar imza atmış. Belediye Meclisine getirdikleri önerilerle önemli bir işlevi yerine getirildiği ifade ediliyor. Çalışma grupları ile ilçenin en çok ihtiyaç duyduğu konular üzerine yoğunlaşarak görüş ve önerilerini belediye ve kaymakamlığa ulaştıran Sancaktepe Kent Konseyi’nin başarılarının devamını diliyorum.

Belediye olan her yerde kurulması gereken Kent Konseyleri, yasa ve yönetmelikler uyarınca, kendi yörelerinde halkın ve toplumsal örgütlerin katıldığı, düşüncelerin yönetimlere aktarıldığı önemli kurumlar haline gelmeye başladı. Bu konuda Türkiye genelinde incelemeler yapılıyor. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ilçe için çok önemli bir şans olduğunu belirterek konseye verdiği destekten dolayı tebrik ediyorum .Kent Konsey Başkanı İsmail Karabiber’in şahsında yeni seçilen, tekrar görev alan arkadaşlara sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

Yalova’daki Kent Konseyi çalışmalarının, diğer illerde ve ilçelerdeki örnek çalışmalarla işbirliği ve koordinasyonun sağlanmasında fayda olduğunu vurgulayan Milletvekili Coşkun, Yalova Kent Konseyi’nin çalışmalarını da takdir ettiğini ifade etti.

Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un Sancaktepe Kent Konseyine katılımının mutluluk verici olduğunu ifade eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sayın Vekilimiz katılımları ve yapmış olduğu güzel konuşması ile bizlere güç vermiştir. Kendilerine Sancaktepeliler adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

DÜĞÜNE İSTANBUL’UN İŞ VE SİYASET DÜNYASININ İLERİ GELENLERİ KATILDI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Erçallar Grup Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Erçal’ın özel davetlisi olarak katıldığı düğünde, İstanbul’un iş ve siyaset dünyası ile bir araya gelen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, yeni evlenen genç çifte nikâh şahitliği yaptı.  

Editör: TE Bilişim