Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan U-13 Ligi A Grubu 8. Hafta müsabakalarında lider Acarspor ile yakın takipçilerinden Trabzongücü karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de Goldenbahis oynanan zevkli ve temposu yüksek karşılaşma 2-2 sona ererken 2 takımda 1 puana razı oldu.

Karşılaşmada Trabzongücü 13. Dakikada Yiğit ile öne geçmesine karşın Acarspor 38’de Ömer ile cevap verirken 55’te Engin ile Trabzongücü bir kez daha öne geçmesine karşın 58’te Acarspor Recep Ali cevap verdi.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Trabzongücü gol için Acarspor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 13. dakikasında gelişen Bordo-Mavili ekibin atağında Yiğit takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken ilk yarının da skorunu belirledi. Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda kontrollü başlarken, ilk yarıda kalesinde gördüğü golle 1-0 yenik durumda bulunan konuk ekip Acarspor, ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koydu ve beraberlik için Trabzongücü kalesine yüklenmeye başladı.

Müsabakanın 38. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertli ekibin atağında Ömer takımının ilk golüne imzasını atarak durumu 1-1 yaptı ve skorda dengeyi sağladı. Beraberlik golünden sonra her iki takımda öne geçmek için organize ataklar geliştirmeye başladı. Karşılaşmanın 55. dakikasında gelişen ev sahibi takım Trabzongücü atağında Engin, meşin yuvarlağı Acarspor filleriyle buluşturarak skoru 2-1 yaptı ve takımını öne geçiren isim oldu. Ancak konuk ekip Acarspor’un bu gole cevabı uzun sürmedi. Kalesinde gördüğü ikinci golün şokunu üzerinden çok çabuk atan Sarı-Lacivertliler beraberlik için Trabzongücü kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 58. dakikasında gelişen Acarspor atağında bu kez Recep Ali sahneye çıkarak skoru 2-2 yaptı. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca zevkli ve çekişmeli mücadele 2-2 sona erdi.

 

U-13

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Yücel Taştan***, Muhammed Amil***, Yakup Tural***

Trabzongücü: Enes***, Oğuzhan***, Yusuf***, İzzet***, Umut***, İbrahim***, Yiğit***, Enes***, Furkan***, Engin***, Yiğit***

Acarspor: Hüseyin***, Ahmet***, M.Fazıl***, Samet***, Recep Ali***, Yağız***, Ömer***, Safa Can***, İbrahim***, Mehmet***

Goller. Dk. 13 Yiğit 1-0, Dk. 38 Ömer 1-1, Dk. 55 Engin 2-1, Dk. 58 Recep Ali 2-2

 

Editör: TE Bilişim